Furkan cam
Yeni Üye
Beyler muhabbet kusum 2 gundur ishal ve cok fazla uyuyor ucabiliyor ama halsiz yanindaki disi kusumda ishal ama o hareketli erkek kus disi kusu arada bir assagiya atiyor ne yapmam lazim acil yardim lutfen .
kafesin tabanına peçete serip dışkısının net fotoğrafını paylaşabilir misin.
kusta kusma yok baya bir gozlemledimÖncelikle veterinere gitmeli bende ayni sorunu yaşadım eğer kusma hareketi yapıyorsa geceleri grip te olabilir. İyi olan kuşu diğerinden ayırmakta fayda var
Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
dün pet shopa gittim konuyu anlattım resimleri gösterdim avidiare diye bir ishal ilacı ve maxi sol adında vitamin verdi birde prinç lapası yapmamı söyledi yaptım ama yemiyor acaba elimlemi vermeliyim ?O zaman ilk olarak haşlanmıs patates isali yavaşlatır bu günlük verin ama yarn bi petsopa gitse iyi olur.
Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Eczaneden Flagyl şurup alıp, ilk gün 12 saatte bir ağzına 2 şer damla damlatın.sonra ki 4 gün boyunca 12 saatte bir damla şeklinde uygulayın. tedavi 5 gün sürecek.5 günün ardından probiyotik ve vitamin takviyesi yapmalısın. Flagyl şurubu ağzına damlatamam dersen suluğa da damlata bilirsin.
dün pet shopa gittim konuyu anlattım resimleri gösterdim avidiare diye bir ishal ilacı ve maxi sol adında vitamin verdi birde prinç lapası yapmamı söyledi yaptım ama yemiyor acaba elimlemi vermeliyim ?
yarım suluğa (50 ml) 10 damla olacak şekilde damlat. her gün taze ilaçlı su ver. 5 gün boyunca devam et.yardımlarınız için teşekkür ederim gelişmeler hakkında yazarım daha sonra .