Kuşumun poposunda dışkı kalıyor ama normal yeşil renkte ve normal kıvamda. Hafif de sarılık var ishal olmuş mudur? İki gün oldu alalı haşlanmış patates verdim yemedi. Suyuna ishal olmadığı halde ishal ilacı damlatırsam bi sorun olur mu ?
Tüylerinde kalıyorKuşun anüs kısmında kalan dışkı sıvı ve akışkan ise ishal belirtisidir lakin top top katı şekilde kalıyor ise kabızlıktır. Öncelikle ishal mi yoksa kabız mı ona bakın.
İshalse sorun ne boyuta varır bilmiyorum. Ancak kabızsa poposunu yıkanmış bir ıslak mendille temizleyip salatalık verirseniz iyi olur.Kabızlık durumunda ihmal ederseniz kuşunuz ölebilir.Kuşumun poposunda dışkı kalıyor ama normal yeşil renkte ve normal kıvamda. Hafif de sarılık var ishal olmuş mudur? İki gün oldu alalı haşlanmış patates verdim yemedi. Suyuna ishal olmadığı halde ishal ilacı damlatırsam bi sorun olur mu ?
Dışkıda ciddi sorun görünmüyor 3 gün probiyotik takviyesi yapın.
Peki önerebileceğiniz bir probiyotik markası var mıDışkıda ciddi sorun görünmüyor 3 gün probiyotik takviyesi yapın.
probiacti bird kullanımı kolaydır alabilirsiniz yada diazyme 256 alabilirsiniz.Peki önerebileceğiniz bir probiyotik markası var mı