Muhabbet kuşum için vitamin

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan brcsr55
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

brcsr55

Yeni Üye
Merhaba, bugün veteriner kuşum için Biyo Anisol çözelti adında bir vitamin önerdi. Daha önce kullanan var mı bu vitamini. Kullanmam da bir sakınca var mıdır?

Bio teknik avisol ürününden mi bahsediyorsunuz ?

İçerik kısmını hızlıresim.com üzerinden paylaşırsanız yorumlarız hocam hiç kullanmadım

İçeriği güzel hocam 2 günde bir suya katılabilir. Tek kuşunuz mu var ?

Tek kuşunuz varsa kullanma talimatında yazan dozun 1\3'ünü 2-3 günde bir verebilirsiniz. Örneğin haftada bir 10 damla diyorsa gün aşırı 3 damla şeklinde kullanın

Tek kuşunuz varsa kullanma talimatında yazan dozun 1\3'ünü 2-3 günde bir verebilirsiniz. Örneğin haftada bir 10 damla diyorsa gün aşırı 3 damla şeklinde kullanın
Hocam merhaba, size bir konuda danışmak istiyorum. Benim kuş 3 gündür kızgınlıkta evde sürekli uçuyor, bağırıyor, ötüyor. Afedersiniz ayağımıza sürekli sürtünüyor. Evdeki herkes bıkmış durumda. Elma veriyorum sakinleşsin diye ama banyo yaptıramıyorum. Sakinlesmesi için suyuna bitki çayı damlatsam bir sakıncası olur mu?

Anason içerikli bir ürün verbilirsiniz. Vitamin veriyorsanız azaltın 10 günde bir falan verin. Elmaya devam 👍

Çiftleşmeyi tetikleyen bazı unsurlar mevcutsa onları ortadan kaldırın. Yukarıdaki attığım linkteki konuyu okumanızı öneririm.

Çiftleşmeyi tetikleyen bazı unsurlar mevcutsa onları ortadan kaldırın. Yukarıdaki attığım linkteki konuyu okumanızı öneririm.
Muhabbet kuşum erkek benim

Muhabbet kuşum erkek benim

Erkek dişi farketmez, attığım konuyu okusaydınız anlardınız zaten. Konuyu okursanız eğer çiftleşme isteğini tetikleyen şeylerden bahsediliyor ve bazı önlemlerden de bahsediliyor. Boşuna atmadım size yani.

Geri