damnatiomemoriae
Yeni Üye
Merhaba, benim muhabbet kuşum hapşırıyor ama neyi olduğunu çözemedim. Günde bir kez hapşırık krizi tutuyor ve ard arda hapşırıyor. 10-15 kez hapşırdıktan sonra duruyor ancak.
Hapşırırken ağzından yem atmıyordu ama sulu hapşırıyordu bazen, bu yüzden üşüttüğünü düşünmüştüm. Veterinere götürdüm, ilaç verdi ancak ilaç da işe yaramadı. Suyundan vitamini, sirkeyi vs. eksik etmiyorum.
Geçen gün hapşırdığında kafasını aşağı yukarı hareket ettirdi sanki bir şey atmaya çalışır gibi ve ağzından yem çıkardı. Bugün ise hapşırık krizinden sonra kafasını hareket ettirdi ama bir şey atmadı.
Kursağıyla ilgili bir problem midir bu acaba? Çözüm bulamamak çok kötü. Videosunu biraz çekebildim:
Hapşırırken ağzından yem atmıyordu ama sulu hapşırıyordu bazen, bu yüzden üşüttüğünü düşünmüştüm. Veterinere götürdüm, ilaç verdi ancak ilaç da işe yaramadı. Suyundan vitamini, sirkeyi vs. eksik etmiyorum.
Geçen gün hapşırdığında kafasını aşağı yukarı hareket ettirdi sanki bir şey atmaya çalışır gibi ve ağzından yem çıkardı. Bugün ise hapşırık krizinden sonra kafasını hareket ettirdi ama bir şey atmadı.
Kursağıyla ilgili bir problem midir bu acaba? Çözüm bulamamak çok kötü. Videosunu biraz çekebildim:
![streamable.com](https://cdn-cf-east.streamable.com/image/l4b23.jpg?Expires=1737315986299&Key-Pair-Id=APKAIEYUVEN4EVB2OKEQ&Signature=ZA~my9EypZAbMRl0obfDuSnXbPjrW4LYz5SQ9z2JJlyYi0AM62VNAG~K~mEBVM6DE1Hxuy2q9GmX4~cwNXEJhFaMzD5CVKaobeniEeVrVXKIoEti2Yhhe8PmJx3Lof54i1ppzq-ey062UHOS8H8hC29nifPhVZfqQOEeYKd~AXT~qTpy~3XbSXEQ2fTynQ2D9VsIb4i7xuqILbqFncaqLxO-jC-kBn~3NmNhIAtvQNAOlrT~KBFYD31poz-GPqF5ubfKtc70LmTJuX7Bwm8zsaz5Z9l2Xk3NiCjl~2YV7jb2I4y3~ehfb0Rw7~cCBHGGru2PMyegiu7j2a-rQF290g__)