Melihgulcu
Meraklı Üye
Kalamar kemiği var tüketiyor da erkek kuşla çifleştiğini bir çok kez de gördümKuş kızışmış ceresinden belli
Kuyruğu düşük değil
Kalamar kemiği var mı çok tüketiyor mu
Fotoğraftan gözüktüğü kadarıyla hayır, kuşu elinize alın ve anüs üstünü elinizle yoklayın. Yumurta varsa elinize gelir. Kaç gündür çiftleşiyorlar?Kalamar kemiği var tüketiyor da erkek kuşla çifleştiğini bir çok kez de gördüm
Yaklaşık olarak 1 haftadır çifleşiyolar fakat anüs kısmı da açık gözüküyo elime alıp bakmadım ama anüs kısmına baktıgımda gözüküyoFotoğraftan gözüktüğü kadarıyla hayır, kuşu elinize alın ve anüs üstünü elinizle yoklayın. Yumurta varsa elinize gelir. Kaç gündür çiftleşiyorlar?
Kalamarı tüketimi arttıysa yumurta vardır içinde ama şuanlık görünürde bişey yokKalamar kemiği var tüketiyor da erkek kuşla çifleştiğini bir çok kez de gördüm
Teşekkür ederim bir de son olarak çiftleşmenin minumum kaç dakikası daha sağlıklıdır kuşlar acısından yani ne kadar süre çifleşmeleri sürerKalamarı tüketimi arttıysa yumurta vardır içinde ama şuanlık görünürde bişey yok
Rica ederim ama çiftleşme süresi hakkında bir bilgim yok maalesefTeşekkür ederim bir de son olarak çiftleşmenin minumum kaç dakikası daha sağlıklıdır kuşlar acısından yani ne kadar süre çifleşmeleri sürer
Tamamdır teşekkür ederim iyi akşamlarRica ederim ama çiftleşme süresi hakkında bir bilgim yok maalesef
Rica ederim size de iyi akşamlarTamamdır teşekkür ederim iyi akşamlar
3 dakika kadar sürmesi gerekir en azından.Teşekkür ederim bir de son olarak çiftleşmenin minumum kaç dakikası daha sağlıklıdır kuşlar acısından yani ne kadar süre çifleşmeleri sürer
En fazla 1 dakika kadar sürdüğünü farkettim bugune kadar çiftleşme olduktan sonra 1 dakika sonra tünekten düşüyolar tüneklerim tahta tünek ve sağlamlar neden düştükleri hakkında bir fikriniz var mı3 dakika kadar sürmesi gerekir en azından.
Tecrübesizlik, zamanla düzelir.En fazla 1 dakika kadar sürdüğünü farkettim bugune kadar çiftleşme olduktan sonra 1 dakika sonra tünekten düşüyolar tüneklerim tahta tünek ve sağlamlar neden düştükleri hakkında bir fikriniz var mı