Muhabbet kuşum halsiz

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Pangea
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kuş hasta ve hastalığı ilerlemiş hızlı bir şekilde dışkı resmi paylaşın net foto olsun. Ayrıca şimdiden suluğunu alın kafesinden ve evde hangi ilaçlar var yazın hepsini yazın ama insanlar için olanlar da dahil.

Daha önce hiç ilaca ihtiyaç duymadım evdede insan için parol, soğukalgınlığı ve antibiyotik var

Ağzında veya dışkıda kötü koku var mı ?

İlaç: parol,aleve,ibucold,a ferin, arveles var

Agumentin klaumax gibi bir antibiyotik yok mu ? Komşularda falan

Bundan buldum demek ne hocam yaa. Tablet mi şurup mu ? Kapsül mü ? Hangi antibiyotik ?
Eğer şurupsa çeyrek suluğa 6 damla katarak verin. Ama mesajımı görür görmez ağzına 1 damla damlatın.
Eğer tabletse ezip iyice toz haline getirin. Sonra 8 parçaya bölüp bir parçasını çeyrek suluk suya katın 3-4 dakika iyice eritin suda sonra verin içsin. Tozdan toplu iğne başı kadar 3-4 damla suda eritip ağızına damlatın veya bir şekilde içirin.

Bundan buldum demek ne hocam yaa. Tablet mi şurup mu ? Kapsül mü ? Hangi antibiyotik ?
Eğer şurupsa çeyrek suluğa 6 damla katarak verin. Ama mesajımı görür görmez ağzına 1 damla damlatın.
Eğer tabletse ezip iyice toz haline getirin. Sonra 8 parçaya bölüp bir parçasını çeyrek suluk suya katın 3-4 dakika iyice eritin suda sonra verin içsin. Tozdan toplu iğne başı kadar 3-4 damla suda eritip ağızına damlatın veya bir şekilde içirin.
Agumentin klaumax verdim hocam dediğiniz şekilde bunu günde kaç kere yapmam lazım

Sabah tekrar taze verin sonra saat 16 gibi yenileyin. 5-7 gün sürecek tedavi. Probiyotik varsa ondan da katın suyuna. Kafeste kum kalamar gaga taşı varsa çıkarın hepsini.

Geri