Muhabbet kuşum eş istiyor

Ecrin Karadağ

Onursal Üye
dişi muhabbet kuşum sürekli kızgınlık yumurtası yapıyor eş istediğini düşünüyorum ancak hızlı alacak paramız yok eş almazsam herhangi bir zarar gelirmi kuşa?

herhangi bir zarar gelmez kuşunuza eş alana kadar onunla iyi ilgilenin oyun oynatın bazı yerlerde kuşları sahiplendiriyorlar öyle bir steden yakınınızda olan bir kuşu sahiplenin

herhangi bir zarar gelmez kuşunuza eş alana kadar onunla iyi ilgilenin oyun oynatın bazı yerlerde kuşları sahiplendiriyorlar öyle bir steden yakınınızda olan bir kuşu sahiplenin
aynen buradada bedava kuş dağıtımı var ancak ben kuşumla çok iyi iglieniyorum ancak sürekli yumurta yapıyor sıkışma olurdu yumurtalık kopar diye korkuyorum birşey olmaz değilmi

aynen buradada bedava kuş dağıtımı var ancak ben kuşumla çok iyi iglieniyorum ancak sürekli yumurta yapıyor sıkışma olurdu yumurtalık kopar diye korkuyorum birşey olmaz değilmi
kuşunuz kızgınlık yumurtası yaptığına göre yetişkin o yüzden yumurta sıkışma olasılığı düşük yuvalığın iyisinide alsanız kötüsünüde alsanız kopmaz

Yumurta indiren kuşlar için evet şart çünkü yumurtayı oluşturmak için yüksek oranda kalsiyuma ihtiyaç duyarlar, kalsiyum eksikliği sebebi ile yumurta sıkışması, yumurtanın oluşmaması gibi sorunlar ortaya çıkar.
kızgınlığı 1 - 2 yıldır bitmedi tamamen nasıl bitirebilirim elma önermiştiniz ama işe yaramadı gene 2 yumurta yaptı hatta birini gözümün önünde

ilk kez yumurta yapmaya başladığında sıkışma olabilir sıkışırsa kendini belli ediyor

Geri