Ecrin Karadağ
Onursal Üye
dişi muhabbet kuşum sürekli kızgınlık yumurtası yapıyor eş istediğini düşünüyorum ancak hızlı alacak paramız yok eş almazsam herhangi bir zarar gelirmi kuşa?
aynen buradada bedava kuş dağıtımı var ancak ben kuşumla çok iyi iglieniyorum ancak sürekli yumurta yapıyor sıkışma olurdu yumurtalık kopar diye korkuyorum birşey olmaz değilmiherhangi bir zarar gelmez kuşunuza eş alana kadar onunla iyi ilgilenin oyun oynatın bazı yerlerde kuşları sahiplendiriyorlar öyle bir steden yakınınızda olan bir kuşu sahiplenin
kuşunuz kızgınlık yumurtası yaptığına göre yetişkin o yüzden yumurta sıkışma olasılığı düşük yuvalığın iyisinide alsanız kötüsünüde alsanız kopmazaynen buradada bedava kuş dağıtımı var ancak ben kuşumla çok iyi iglieniyorum ancak sürekli yumurta yapıyor sıkışma olurdu yumurtalık kopar diye korkuyorum birşey olmaz değilmi
yok kafese takılan değil kuşun anüsü çıkar diye korkuyorumkuşunuz kızgınlık yumurtası yaptığına göre yetişkin o yüzden yumurta sıkışma olasılığı düşük yuvalığın iyisinide alsanız kötüsünüde alsanız kopmaz
olmaz olmaz boşuna korkmayok kafese takılan değil kuşun anüsü çıkar diye korkuyorum
Abi bize en yakın kuşçuda kalamar kemiği yok başkada kuşçu yok zaten intten sipariş genelde vermiyoruz ne yapmam gerekBeslenmesine dikkat edin, kafeste mineral blok ve kalamar kemiği bulundurun yeterli.
Abi sen satış yapıyormusun kuş ürünleriBeslenmesine dikkat edin, kafeste mineral blok ve kalamar kemiği bulundurun yeterli.
yumurta yapmıştı bir ara önümde çıkarmı diye korktum oyüzden baya zorlanıyo hayvan galibaolmaz olmaz boşuna korkma
Hayır yapmıyorumAbi sen satış yapıyormusun kuş ürünleri
kalamar kemiği şartmıHayır yapmıyorum
Yumurta indiren kuşlar için evet şart çünkü yumurtayı oluşturmak için yüksek oranda kalsiyuma ihtiyaç duyarlar, kalsiyum eksikliği sebebi ile yumurta sıkışması, yumurtanın oluşmaması gibi sorunlar ortaya çıkar.kalamar kemiği şartmı
kızgınlığı 1 - 2 yıldır bitmedi tamamen nasıl bitirebilirim elma önermiştiniz ama işe yaramadı gene 2 yumurta yaptı hatta birini gözümün önündeYumurta indiren kuşlar için evet şart çünkü yumurtayı oluşturmak için yüksek oranda kalsiyuma ihtiyaç duyarlar, kalsiyum eksikliği sebebi ile yumurta sıkışması, yumurtanın oluşmaması gibi sorunlar ortaya çıkar.
ilk kez yumurta yapmaya başladığında sıkışma olabilir sıkışırsa kendini belli ediyoraynen buradada bedava kuş dağıtımı var ancak ben kuşumla çok iyi iglieniyorum ancak sürekli yumurta yapıyor sıkışma olurdu yumurtalık kopar diye korkuyorum birşey olmaz değilmi
8-9 aylıktan 3 yaşına kadar kızgınlık yumurtası yapıyorlarkızgınlığı 1 - 2 yıldır bitmedi tamamen nasıl bitirebilirim elma önermiştiniz ama işe yaramadı gene 2 yumurta yaptı hatta birini gözümün önünde
benim kuşumda tam 3 yaşında 4 yaşına girecek 2021 de yapmaz değilmi8-9 aylıktan 3 yaşına kadar kızgınlık yumurtası yapıyorlar