Muhabbet Kuşum Düştü - Ayakta Duramıyor

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan fanyqe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

fanyqe

Yeni Üye
Merhabalar, muhabbet kuşum uçamıyor ve gezinirken 1 metre kadar yükseklikten düştü. Şuan ayakları üstüne değil gövdesi üstünde halsiz bir biçimde duruyor. Yaklaşık 1-1.5 saat oldu. Bir sürü veteriner aradım fakat bu saatte açık kuşlara bakan veteriner yok maalesef. Fotoğrafını yüklüyorum.

Fotoğrafta Ayakları tutmuyor gibi gözüksede aslında tutuyor.
ju07pti.jpg

Evde repail gel n jel veya muadili bir jel varsa mercimek tanesi kadar sürün ayaklarına şimdilik.

Ölecek gibi duruyor maalesef. Kalp atışı iyice yavaşladı, gözü çok kısık şekilde açık maalesef :(
İç kanaması mı oldu acaba. Gelişmeleri yazın. Yarın multi mineral damlatın veya elektrolit damlatın ağzına hangisi varsa. 4 saat sonra da multi vitamin 1 damla.

İç kanaması mı oldu acaba. Gelişmeleri yazın. Yarın multi mineral damlatın veya elektrolit damlatın ağzına hangisi varsa. 4 saat sonra da multi vitamin 1 damla.
Umarım yaşar, yaşarsa zaten veterinere götüreceğim direkt. Fakat şuan hiçbir tepki vermiyor. Gözleri çok kısık şekilde açık. Kalp atışı baya yavaş. Sabaha çıkar mı bilmiyorum :(

Umarım yaşar, yaşarsa zaten veterinere götüreceğim direkt. Fakat şuan hiçbir tepki vermiyor. Gözleri çok kısık şekilde açık. Kalp atışı baya yavaş. Sabaha çıkar mı bilmiyorum :(
Kötü düşünmeyin umarım yaşar.

Ölecek gibi duruyor maalesef. Kalp atışı iyice yavaşladı, gözü çok kısık şekilde açık maalesef :(

Korkmuş veya acı çektiği için gözlerini kapatıyor olabilir. Hasta kuşlar gözlerini kaparlar genelde.
Son durum nedir?

Geri