Limonata
Yeni Üye
Muhabbet kuşumun yemi bitmişti normalde açık yem almam ama bi hata yapıp kuşçudan yem aldım yemi koyduk geceye kadar yemden sadece 8-9 tane darı yediğini fark ve daha fazlasına dokunmadığını fark ettik her yer kapalı diye önceki yeminin az kalan sonunu verdik ama kuşum yemi uzattığımız anda öğürüyor ve artık yem yemiyordu ağzına bile almadan öğürüyor sonra bugün her zaman aldığım paketli yemini aldım ama onuda yemiyor öğürüyor marul falan verdik onu yedi ama yem yemiyor öğürüp beyaz bir tükürük çıkarıyor yem tutmazsak ötüyor falan bir şeyi yok gibi ama 2 gündür yemediği için iyice güçsüzleşti bu açık yem yüzünden mi olmuştur lütfen yardımcı olun hiçbir şeyi yoktu yemi alıp gelene kadar ne yapacağımı bilemiyorum şimdiden teşekkür ederim buraya video atılmıyor galiba ama videonun linkini koyacağım umarım açabilirsiniz şimdiden yardımcı olanlara teşekkür ederim
www.facebook.com
Bei Facebook anmelden
Melde dich bei Facebook an, um dich mit deinen Freunden, deiner Familie und Personen, die du kennst, zu verbinden und Inhalte zu teilen.