Muhabbet kuşum da apse oluşumu?

Gunesfidan

Meraklı Üye
Merhabalar
Pamukta bir kitle gibi yada ur bilemiyorum birsey cikti yarin bir veterinere götüreceğim rontgen cekip oyle bakacagini soyledi ve apse yada tuy patlamadigi icinde olabilir dedi ama kendisi kanatli hayvanlar uzerine degil veteriner tabi birde size fotoğraf ve video atsam bakabilir misiniz ?

Resimleri iyi çekememişsiniz anlaşılmıyor maalesef. Veterinere giderseniz röntgenden sonra gelişmeleri paylaşın.

Resimleri iyi çekememişsiniz anlaşılmıyor maalesef. Veterinere giderseniz röntgenden sonra gelişmeleri paylaşın.
Selçuk hocam veteriner röntgen cekti yarin görüntüleri verecek bana apse olmus desi ve kara merhem varmis onu verdi sabah aksam süreceksiniz dedi bir hafta on gune patlar dedi:(

Selçuk hocam veteriner röntgen cekti yarin görüntüleri verecek bana apse olmus desi ve kara merhem varmis onu verdi sabah aksam süreceksiniz dedi bir hafta on gune patlar dedi:(
10 gün sürün o zsman bakalım gelişmeler nasıl olacak.

Bende kıl dönmesinden şüpheleniyorum. Net resim atatsanız bakarız

Kara merhemi yaradan ziyade tüylerine süröüşsünüz ama.

Zarar vereceğini sanmam. Bir yerden patlarsa enfeksiyon veterinerin dediği gibi sivilce sıkar gibi sıkarak çıkarmalısınız geri kalanı. Ama bu kalıcı bir tedavi değildir maalesef. Orası tekrar enfeksiyon oluşturabilir. Bilen birinin varsa tüy kökünü çıkarmalı ordan.

Zarar vereceğini sanmam. Bir yerden patlarsa enfeksiyon veterinerin dediği gibi sivilce sıkar gibi sıkarak çıkarmalısınız geri kalanı. Ama bu kalıcı bir tedavi değildir maalesef. Orası tekrar enfeksiyon oluşturabilir. Bilen birinin varsa tüy kökünü çıkarmalı ordan.
Bilen biri yoktur sanmiyorum ben 25 inden sonra izinliyim izmir deki veterinerlere goturebilirim öyle ise yeterki o kisim düzelsin

Geri