Taner kenar
Yeni Üye
Şu anda kuluçka da olduğu için dışkıları aşırı büyük ve yeşil beyaz normal halli bir dışkıydı daha demin su içirtmeye çalışırken elime pisledi ve bembeyaz sıvı bir dışkıydıEvet var o hasta kuşu bir ayrı kafese alın ağzına elma sirkesi damlatın ve eski yeni olmak uzere dıskı resmi paylasın
İlacı yarın uygulayın gece sulugunu alıp yarın o aldıgınız ilacı verebilirsiniz etkisi olucaktır. Yumurtalar dolu mu?Şimdi kuşu aldığım yere gittim orda bir adam var 40 küsür yıldır kuşlarla uğraşıyor suyuna koymak için soğuk algınlığı ilacı verdi ama kuş hiçbir şekil de su içmiyor elime alıp zorlasam bile içmedi
Daha yeni yumurtlamıştı daha ellemedim yumurtaları ve kuluçkaya girmiyor.Suluğu alıp susamasını mı sağlayayım.İlacı yarın uygulayın gece sulugunu alıp yarın o aldıgınız ilacı verebilirsiniz etkisi olucaktır. Yumurtalar dolu mu?
Su işini gece yapın suluğu gece alın. Ne zamandır girmiyor yuvalığa?Daha yeni yumurtlamıştı daha ellemedim yumurtaları ve kuluçkaya girmiyor.Suluğu alıp susamasını mı sağlayayım.
Dün gece annem odamı temizlerken camı açıyor 20 dakika falan eve geldiğim de kuşu halsiz gördüm işte 1 gün bile olmadı dağa yumurtaları kuma gömdümSu işini gece yapın suluğu gece alın. Ne zamandır girmiyor yuvalığa?
Kuşun yapısına bağlı. Sonuçta her anne gibi olacagı şekilde etkiler diye dusunuyorum zaten hasta farzedelim düzelip yattı bu sefer boş yumurtalara yatarak zamanını boş gecirmis olacak ve yorulacak o yuzden dedim bozulmasaydı dolu olsaydı dursun en azından boşa yatmazdıAnne kuşta zaten güçsüz düşmüş cereyanda kalınca kuş ne yapsın. İnş düzelir geçmiş olsun. Yumurtaların atılması anne kuşu olumsuz etkiler mi
Aynen annenin şu anda yatacak durumu yok daha önce de yumurtlamıştı 2 ay önce falan onlar boş çıkmıştı öyle çok ta etkinmiş gibi durmamış tı ama yumurtalara bakıp geliyim biAnne kuşta zaten güçsüz düşmüş cereyanda kalınca kuş ne yapsın. İnş düzelir geçmiş olsun. Yumurtaların atılması anne kuşu olumsuz etkiler mi
Kuşun yapısına bağlı. Sonuçta her anne gibi olacagı şekilde etkiler diye dusunuyorum zaten hasta farzedelim düzelip yattı bu sefer boş yumurtalara yatarak zamanını boş gecirmis olacak ve yorulacak o yuzden dedim bozulmasaydı dolu olsaydı dursun en azından boşa yatmazdı
Fotografini atabilir misin? Yumurtalari baska ciftiniz varsa koyabilirsiniz veya birine verebilirsiniz bozulma ihtimali var yatmaz ise.Yumurtaların ikisi damar lı ve kırmızı yani döllenmiş. Şimdi nasıl bir yol izlemem gerekiyor anneyi içeri mi koysam hem daha sıcak bir ortam
1 tane çiftim var malesef ve etrafı da başka kuşu olan yokFotografini atabilir misin? Yumurtalari baska ciftiniz varsa koyabilirsiniz veya birine verebilirsiniz bozulma ihtimali var yatmaz ise.
Şimdi eczaneden damlalık aldım ve 2 3 dalma kuşçunun verdiği ilaçlı sudan içire bildim içim bir nebze de olsa rahatladıSagligina kavusup birdahaki kuluckayi bekleyin derim.