Muhabbet Kuşum Çok Halsiz

esincicikuş

Yeni Üye
Dünden beri muhabbet kuşum çoook halsiz. Tüyleri kabarık. Ara ara köpüksü şekilde kusuyor. Zaten iştahsız. Kafası ve gaganın yan tarafındaki tüyler sarıydı ve yapışıktı herhalde kustuğundan bulaştı. Ben de onu sıcak suyla hafif nemlendirip yapışıklığını açtım daha rahatladı ve aynı şekilde kafasını ve gagasının yan taraflarını kaşımamı istiyor kaşıyınca rahatlıyor. Dışkısını az yapıyor ama yaptığında da suluydu. İki üç gün öncesinde zaten dışkı kahverengiydi ama sonraki gün düzelmişti. Şimdi ise dediğim gibi. Acaba ne yapılabilir o benim her şeyim 😢

Hızlıva yapılacak ilk şey eczaneden mikostatin veya trifuculan alıp yarım suluğa 8 damla katarak vermek. Hızlı olmalısınız olabildiğince hızlı başlayın tedaviye. Suyunu 12 saatte 1 taze ilaçlı suyla değişin.

Hocam acaba kursak mantarından mı şüpheleniyorsunuz? Dışkısı da büyük sulu biraz da koyu

Bir buçuk gündür belirtileri vardı üstte bahsettiğim gibi. Son olarak göğüs ön kemiği hafiften ele geldi. Mikostatin aldım sizin yazdığınız gibi uyguladım acaba kaç gün kullanılması gerek

Bir buçuk gündür belirtileri vardı üstte bahsettiğim gibi. Son olarak göğüs ön kemiği hafiften ele geldi. Mikostatin aldım sizin yazdığınız gibi uyguladım acaba kaç gün kullanılması gerek
En az 10 gün kullanılır. 3. Günden itibaren her gün gelişmeleri yazın ona göre süreyi belirleriz. Gerekirse 14 gün kullanırız.

Kuşun görüntüsünü paylaşın. Son yaptığı dışkılarının fotoğrafını paylaşın. Foto için hızlıresim com, video için streamable.com veya youtubeyi kullanabilirsiniz.
Kuşun ağzının içini kontrol edin peynirimsi pamuk gibi lezyonlar var mı, ağzının içinde,kusmuğunda veya dışkılarında koku var mı bakın.. Hassas teraziniz varsa kuşu tartın ağırlığını bize söyleyin.

Geri