Muhabbet kuşum bu hareketi neden yapıyor?

ceylinaaa96

Yeni Üye
Merhaba muhabbet kuşum 3 aylık ve tüye girdi. Bir haftadır bazı nesnelere bu hareketi yapıyor anlayamıyorum ne anlama geldiğini
Şuan bile yapıyor 😅
Bunu neden yapıyor olabilir yardımcı olursanız sevinirim. 😊

Merhaba muhabbet kuşum 3 aylık ve tüye girdi. Bir haftadır bazı nesnelere bu hareketi yapıyor anlayamıyorum ne anlama geldiğini
Şuan bile yapıyor 😅
Kızgınlaşmış, dişi istiyor 😂 kız isteme vakti gelmiş diyor yani..

Şuan bile yapıyor 😅

Oyun oynuyor mutlu 👍🏻
Ceresini (gaga kısmını) fotosunu paylaşır mısınız

Kızgınlaşmış, dişi istiyor 😂 kız isteme vakti gelmiş diyor yani..
Ama üç aylıkken normal mi bilemedim 😅 Bu arada bizi sürekli gagalıyor. Ama acıtmadan. Sever gibi. Zaten çok sevecen bir kuş. Son zamanlarda biraz çılgınlaştı. Onu da tüye girdiği için düşündüm. Bir de bize bu kuş'u ilk aldığımız yerde erkek dediler sonra kime gösterdiysek dişi dedi. Birkaç fotoğraf atayım size;

Kuş dişi 👍🏻
Yaptığı hareketler de oyun oynuyor kendi kendine,sıkıntılı bir durum yok. 😊
Sizin dişi kuş eğitime uygun olabilir,hatta belki konuşabilir.

Oyun oynuyor mutlu 👍🏻
Ceresini (gaga kısmını) fotosunu paylaşır mısınız
Tabi ki
Kuş dişi 👍🏻
Yaptığı hareketler de oyun oynuyor kendi kendine,sıkıntılı bir durum yok. 😊
Sizin dişi kuş eğitime uygun olabilir,hatta belki konuşabilir.
Çok mutlu oldum bunu duyduğuma. Benim için cinsiyetinin bir önemi yok çok seviyoruz. Çok konuşuyorum onunla. Evin bir ferdi. Gerçektende eğitime yatkın elimden geldiğince eğitiyorum. Çağırdığımda geliyor. Koş koş koş deyip parmağımı hareket ettirip çağrıyordum geliyordu. Artık sadece parmağımı hareket ettirdiğimde geliyor. Bizi anladığını düşünüyorum ben. Tabi bunları çokça severek ve ödül vererek yapıyorum. Allah hepimizin muhabbet kuşlarına uzun ömür versin 😊

Tabi ki

Çok mutlu oldum bunu duyduğuma. Benim için cinsiyetinin bir önemi yok çok seviyoruz. Çok konuşuyorum onunla. Evin bir ferdi. Gerçektende eğitime yatkın elimden geldiğince eğitiyorum. Çağırdığımda geliyor. Koş koş koş deyip parmağımı hareket ettirip çağrıyordum geliyordu. Artık sadece parmağımı hareket ettirdiğimde geliyor. Bizi anladığını düşünüyorum ben. Tabi bunları çokça severek ve ödül vererek yapıyorum. Allah hepimizin muhabbet kuşlarına uzun ömür versin 😊
Maşaallah ne güzel. Allah nazarlardan korusun 😍
Fıkır fıkır bir kuş,belli zaten. Belki konuşur da bu prenses

Geri