Muhabbet kuşum ağırlaştı bu nedenle süzülemiyor uçamıyor. Ayrıca vik vik inliyor. Nasıl çözebilirim.

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan _END_
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Fazla kilodan kaynaklı. Zayıflayınca o problemler geçecek.

Çok teşekkürler bugün veterinere gideceğim onada uygun olacak bir yem önerebilir misiniz şunuda söyleyeyim benim iki kuşum aynı kafeste bu nedenle yemin ikisine ıygun olması çok iyi olur

Veteriner önerilerini alın sonra değerlendiririz 👍

Veterinere fittim ve sıyuna damlatmak için bir ilaç verdi ama maalesef şırıngada verdiği için ilacın adını bilmiyorum. 2 ay boyunca bir ondan bir bundan şeklinde günlük damlatmamızı istedi ayrıca kaka durumunun fotorafını istedi

İlaçların ne olduğunu öğrenin mutlaka. Ve ne kadar suya kaç damla katmanızı önerdi ?

İlaçların ismi söylenmedi ama günde bir damla suyuna her gün suyu değiştirilip o günün ilacı damlanacak. Biri bitamin tarzı bir şeymiş

Normalde bir damla vitaminde vs hiçbir etkisi olmaz. Demek ki verdiği şey etkili. Ama keşke öğrenebilseydiniz. Veteriner kuşlardan anlıyor muydu?
Ben internet üzerinden Karadenizpetten yemlerimi. Kuşumun tüm ihtiyaçlarını oradan karşılıyorum. Ürünleri ve tohumları çok güzel, kesinlikle tavsiye ediyorum.

İlaçların ismi söylenmedi ama günde bir damla suyuna her gün suyu değiştirilip o günün ilacı damlanacak. Biri bitamin tarzı bir şeymiş
Hocam ne vermiş olursa olsun 1 damla katmak hiç katmamak gibidir. Doz çok çok az.

Geri