Muhabbet kuşum 6 aydır hasta

Mehmet01

Yeni Üye
Muhabbet kuşumu 1 aylığına bırakmıştım tatilden geldiğimde kendisinin ağzının sürekli açık olduğunu, kuyruğunu aşağı yukarı salladığını, sürekli ses çıkardığını fark ettim 6 aydır bu şekilde suyuna vitamin katıyorum işin dahada kötü yani geceleride aynı sesi çıkarması yardımcı olabilir misiniz?

Muhabbet kuşumu 1 aylığına bırakmıştım tatilden geldiğimde kendisinin ağzının sürekli açık olduğunu, kuyruğunu aşağı yukarı salladığını, sürekli ses çıkardığını fark ettim 6 aydır bu şekilde suyuna vitamin katıyorum işin dahada kötü yani geceleride aynı sesi çıkarması yardımcı olabilir misiniz?
Dışkı resmi ve video paylaşır mısınız

Hocam hızlıca eczaneden iyot damlası alın. Nöbetçi eczaneden alabilirseniz çok iyi olur. Çünkü eğer tahmin ettiğim hastalık değilse yarın antibiyotik başlayalım diye. Kuş çünkü nerdeyse boğulacak. Hareket ettirmeyin yorulmasın nefesi düzelene kadar. Şimdi suluğunu çekin susasın iyot gelene kadar.

Damlalık var mı ? Bir damladan fazla katmayın

İyot eksikliği tiroid bezinin şişmesine(guatr) neden olur. Kuş nefes almakta zorlanır. İyot kullanın Selçuk beyin dediği şekilde. Sonra gelişmelerden burayı haberdar ediniz.

İlk videosu yorulduğu anda ( uçtuktan sonra ) çekilmiş video değilse gelişme var. Ama şimdiye tam iyileşmemiş olması da ilginç ayrıyeten. Bence birgün daha gözleyip eğer seste tam kesilme olmazsa antibiyotik başlarız. Bu arada ense damlası temin etmenizi öneririm iyotla iyileşecek olsa bile..

Geri