sıcaktan yapıyor diye biliyorum
Klima m.kusları için zararlı olduğunu bilmiyorsan uyarayım.Benimki çok ucunca sıcaklıyor ve böyle yapıyor duş yaparsa geçer. Veya klimalı yada soğuk bir odaya alın hayvanı
Afrika değil avustralyaKesinlikle soğuk klimalı bir odaya alma bu hayvanlar afrikanın en sıcak bölgesin de yaşıyor.
Afrika değil avustralyaKesinlikle soğuk klimalı bir odaya alma bu hayvanlar afrikanın en sıcak bölgesin de yaşıyor.
Doğrudan klima vursun demiyorum ancak odanın ısısını düşürsün kuş sıcaktan öyle yapıyorKlima m.kusları için zararlı olduğunu bilmiyorsan uyarayım.
Evet en yakın zamandakafesi değiştirseniz mi acaba, biraz boyaları dökülmüş, zararlı olmasın?
Bulunduğu oda sıcaklığı çokta yüksek değildi. Normalde çok hareketli ve sevecen bir kuş ama bu sabahtan beri kanatlarını yana açıyor ve titretip gözlerini kapatıyor. Şu an başka daha serin odaya aldığım umarım iyileşirKesinlikle soğuk klimalı bir odaya alma bu hayvanlar afrikanın en sıcak bölgesin de yaşıyor.
belittiğim gibi çok sıcak bir ortamda değildi fakat bulunduğu odayı değiştirdim. ishal sorunumuz da olduğundan sıcaktan olduğunu düşünmüyorumKlimalı odaya almayı düşünüyorsanız, klimayı çalıştırmaya başladığınızda kuşları odaya getirin. Klima ona vurmasın o göre konumu ayarlayın. Sonra klimayı kapatırsanız, bir süre ortamın sıcaklığı oda sıcaklığına gelince kuşları odadan ayırabilirsiniz. Burada önemli gelen sıcaklık geçişlerine dikkat etmektir. Birden geçiş yapmayın ki etkilenmesinler. Buna dikkat etmek gerekiyor.
LG-H840 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi