Önderçayır
Yeni Üye
Muhabbet kuşu tırnak sorunu var anlayan arkadaşlar varmı acaba
Resim nasıl yükleniyor bulamadım ondan dolayı yükleyemedimDetay vermemişsiniz görsel de atmamışsınız sanırım telepati ile kuşunuza ulaşacağız ?
Görsel video falan paylaşın bakalım kuşa.
Hızlıresim com veya streamable.com ya da youtubeyi kullanabilirsiniz buraya linki atın.
Detay verin konuyla alakalı..
Yeni yavru 30-40 günük bana geldiğinde öyleydiTırnak kopmuş gibi görünüyor ? Ne zaman koptu ?
O tırnağın tekrar çıkması mümkün değil maalesef. Ama yaşam konforuna etki etmez. Kuş biraz bakımsız görünüyor. Probiyotik, multi vitamin ve multi mineral desteği verin.Yeni yavru 30-40 günük bana geldiğinde öyleydi
Anladım sağlık açısından kuşa sıkıntısı olmuyorsa vitamin probiyotık desteği veririm suyunamı katmam gerekiyor başka bi tedavisi fln varmı ve tırnak neden dolayı kopar acabaO tırnağın tekrar çıkması mümkün değil maalesef. Ama yaşam konforuna etki etmez. Kuş biraz bakımsız görünüyor. Probiyotik, multi vitamin ve multi mineral desteği verin.
Bir sürü sebebi olabilir. Tüneğe, kafes teline, tüle vs takılmış olabilir. Üstüne basılmış olabilir. Parmakta yara yok değil mi ?Anladım sağlık açısından kuşa sıkıntısı olmuyorsa vitamin probiyotık desteği veririm suyunamı katmam gerekiyor başka bi tedavisi fln varmı ve tırnak neden dolayı kopar acaba
Anladım parmakta yara yok sadece kızarık terramycin göz merh fln sürdüm kendim eczanede çalışıyorum bebek probiyotiği verebilirim çocuklar için vitaminden az bişey verebilirim olur mu bunlarBir sürü sebebi olabilir. Tüneğe, kafes teline, tüle vs takılmış olabilir. Üstüne basılmış olabilir. Parmakta yara yok değil mi ?
Evet suyuna katacaksınız. Petshoptaki dandik ürünlerden seçmeyin ama.
Antibiyotik vermeyin. Vitamin olabilir.Anladım parmakta yara yok sadece kızarık terramycin göz merh fln sürdüm kendim eczanede çalışıyorum bebek probiyotiği verebilirim çocuklar için vitaminden az bişey verebilirim olur mu bunlar
Kremde olarak tamı sürmeyim ? Cyrstalin sprey fln fayda eder mi veya bi işe yarar mıAntibiyotik vermeyin. Vitamin olabilir.
Şuanda ayakta enfeksiyon yoksa hiçbirşey sürmeyin. Beslenmesine odaklanın. Depovit aminovit, depovit kırmızı toz, kanatlıoil vitabol ( veya gerwit ama kanatlıoil daha geniş içeriklidir ), kanatlıoil prozim plus mutlaka probiyotik kuşlanın ama.Kremde olarak tamı sürmeyim ? Cyrstalin sprey fln fayda eder mi veya bi işe yarar mı
Şuanda ayakta enfeksiyon yoksa hiçbirşey sürmeyin. Beslenmesine odaklanın. Depovit aminovit, depovit kırmızı toz, kanatlıoil vitabol ( veya gerwit ama kanatlıoil daha geniş içeriklidir ), kanatlıoil prozim plus mutlaka probiyotik kuşlanın ama.