Muhabbet kuşu sulu dışkı

bsky

Yeni Üye
Muhabbet kuşum da yaz aylarından beri olan zaman zaman bildiğiniz su dışkı oluyor bazen normal şekilde dışkı yaparken bazen su yapıyor şeffaf su şeklinde 1 gün kontil kullandım suluğuna 3 damla koydum 15 gün probiyotik sonra 1 gün tekrar kontil sonra 10 gün probiyotik yaptım ama hala bazen normal dışkı yapıyor bazen su atıyor . Çok mu su içiyor bilmiyorum ondan olabilir mi ? Her veteriner de kuşlardan anlamıyor. Ne yapabilirim yardımcı olursanız çok sevinirim

Tam suluğa 3 damla koymuşsanız yetersiz kullanmışsınız. Çeyrek suluğa 4 damla kullanın. Vermeden önce 4 saat aç ve susuz kalmalılar.

Tam suluğa 3 damla koymuşsanız yetersiz kullanmışsınız. Çeyrek suluğa 4 damla kullanın. Vermeden önce 4 saat aç ve susuz kalmalılar.
Kusura bakmayın anlayamadım , suluk kaç ml bilmiyorum ama 13 cm felan uzunluğu , bu suluğa çeyrek su koyup 4 damla kontil mi koymalıyım ? Yanlışlık olmasın diye teyit etmek istedim

Kaç saat sonra suyunu yenilemem lazım . Bu uygulamayı yine aynı şekil de mi yapmalıyım 1 gün ilaç 15 gün probiyotik şeklinde mi ?
Şimdiden suluğunu alın yarın saat 10-11 gibi ilaçlı su verin 16 gibi suyu alın 2 saat sonra probiyotikli su başlayın.👍 10 gün probiyotik yeterli sonra sürekli haftada 2- 3 probiyotiğe devam. Haftada 2 de vitamin.

Kuşunuz ne kadar su tüketiyor günde? Onu takip edin.
Elinizde hangi probiyotik var? Donanımlı probiyotik almanızı öneririm,kanatlı oil prozim probiyotik öneririm.

Elinizde hangi probiyotik var? Donanımlı probiyotik almanızı öneririm,kanatlı oil prozim probiyotik öneririm
Elinizde hangi probiyotik var? Donanımlı probiyotik almanızı öneririm,kanatlı oil prozim probiyotik öneririm.
takip edicem , onu kullanıyorum . Sizce ne olabilir

Bugün çeyrek suluğa 4 damla kontil koydum ama gün içerisinde yine su yapmış ara ara

o markanın probiyotığını kullanıyorum . Çok su içmiyor gibi sizce ne olabilir

Bir süre sürekli probiyotik verip bu durumun devam edip etmediğini gözlemek gerek. 3 gün sonra hala devam ediyor olursa yazın. Hemen antibiyotik başlamak istemiyorum. Kuş da enerjikmiş madem böyle bir yol izleyelim.

Bir süre sürekli probiyotik verip bu durumun devam edip etmediğini gözlemek gerek. 3 gün sonra hala devam ediyor olursa yazın. Hemen antibiyotik başlamak istemiyorum. Kuş da enerjikmiş madem böyle bir yol izleyelim.
Bir de sürekli kafesin tellerini yalıyor gibi yapıyor boyalı değil kafes . Ayağıyla kendini kaşıyıp teli yalıyor

Genel olarak multi mineral takviyesi gerekir. Özelşikle de çinko takviyesi yapmanız şarttır. Evde mineral takviyesi var mı veya çinko şurubu var mı insan için olan şuruplardan ?

Geri