Muhabbet kuşu sağlık durumu

Mehmetali34

Yeni Üye
Merhaba sevgili arkadaslarim,
Bir hafta once bir muhabbet kuşu aldim 1 haftaya yaklasmadan el egitimi verdim kus elime geliyor elimle seviyorum kacmiyor isirmiyor bir haftanin sonunda odaya saldim tek bi yere konuyor orda kaliyor elime almazsam hic kipirdayacagi yok yem yiyor su iciyor cok az ötüyor gun icerisinde bide kafasinde surekli fotolardaki gibi kraker bile yemiyor kafeste gezinmiyor sizce ne yapmaliyim
Simdiden hepunize teşekkür ederim

Ekli dosyalar

• 20201103_183623.jpg
    20201103_183623.jpg
    882.3 KB · Görüntüleme: 18
  • 20201103_183722.jpg
    20201103_183722.jpg
    638.9 KB · Görüntüleme: 17
Merhabalar.ilgisini çekecek oyuncaklar alın öyle kolay alışır

Merhabalar.ilgisini çekecek oyuncaklar alın öyle kolay alışır
Bu kusun yaptigi tek sey ele gelmek elden gitmek hic birseye tepki vermiyor ne kacmasi ne isirmasi hani hayvani elinize alip sıksanız gık demez kondugu yerde saatlerce kaliyor kafesteki hali sanki dunya battısa altinda kalmış gibi oyuncakta denerim tabii tesekkurler

Bu kusun yaptigi tek sey ele gelmek elden gitmek hic birseye tepki vermiyor ne kacmasi ne isirmasi hani hayvani elinize alip sıksanız gık demez kondugu yerde saatlerce kaliyor kafesteki hali sanki dunya battısa altinda kalmış gibi oyuncakta denerim tabii tesekkurler
mümkünse kapısı açık olsun kendi istediği zaman çıkarsa daha kolay hareketlenir.ben öyle yaptım ve sürekli hareket halinde suan😊

elinde yem yedir evde omuzuna gezdir bide alışır ozmn

Merhaba sevgili arkadaslarim,
Bir hafta once bir muhabbet kuşu aldim 1 haftaya yaklasmadan el egitimi verdim kus elime geliyor elimle seviyorum kacmiyor isirmiyor bir haftanin sonunda odaya saldim tek bi yere konuyor orda kaliyor elime almazsam hic kipirdayacagi yok yem yiyor su iciyor cok az ötüyor gun icerisinde bide kafasinde surekli fotolardaki gibi kraker bile yemiyor kafeste gezinmiyor sizce ne yapmaliyim
Simdiden hepunize teşekkür ederim
Fazla hareketli olmaması yavru olmasından dolayı 6-7 aylık gibi olunca yerlerinde durmuyorlar. Ama her kuşun karakteri farklı oluyor. Çok meraklı ve oyuncu bir kuş değil heralde. Daha önce bende böyle bi m.kuşuna bakmıştım bi yerde sabit kalıyordu salınca, asla kıpırdamıyordu. O yüzden tek bakmak yerine eş aldım. Evcil olup oyuncu olcak bi kuş değildi.

Geri