Muhabbet kusu probiyotik sonrası dışkı

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Peuxhell
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Peuxhell

Yeni Üye
Dün öğlen kuşumun suyuna entrobac koymuştum akşam 4 gibi geldiğimde dışkılarının beyaz olduğunu ve baya bi entrobac koktuğunu gördüm temiz su verdim o zaman acaba bozuldu mu yoksa normal mi öyle olması dışkı resmi https://hizliresim.com/c2pznb1

Ne kadar suya ne kadar enterobac kattınız. Ve enterobacı ne zaman aldınız ve nasıl muhafaza ettiniz

Dışkı anormal. Entrobac ın fotoğrafını atar mısınız?

Probiyotikli suyu aldınız değil mi önünden ? Dışkıda düzelme oldu mu ?

Tekrar bir resim atar mısınız gelişmeyi görelim

Kuşun hastalık öyküsü var mı hiç tedavi oldu mu ? En son ne zaman enteeobacı bırakmıştınız ? Dışkı bozulmasının enterobacla alakalı olacağını sanmıyorum. Eğer bozuk değilse tabi. Bozuk olsa bile bu kadar bozmaz diye düşünüyorum. Sizin başka bir konu vardı sanki ama inanın hatırlamıyorum öyküyü.

Kuşun hastalık öyküsü var mı hiç tedavi oldu mu ? En son ne zaman enteeobacı bırakmıştınız ? Dışkı bozulmasının enterobacla alakalı olacağını sanmıyorum. Eğer bozuk değilse tabi. Bozuk olsa bile bu kadar bozmaz diye düşünüyorum. Sizin başka bir konu vardı sanki ama inanın hatırlamıyorum öyküyü.
Evet 1 ay falan olmuştur herhalde iyileşeli ama onda da antibiyotik vs kullanmamıştık entrobrac da aslında yeni kullanmaya başladım işte 2 3 hafta verdim sorun yoktu bu sefer böyle oldu bende dışkısından probiyotik kokusu gelince öyle oldu diye düşündüm

Evet 1 ay falan olmuştur herhalde iyileşeli ama onda da antibiyotik vs kullanmamıştık entrobrac da aslında yeni kullanmaya başladım işte 2 3 hafta verdim sorun yoktu bu sefer böyle oldu bende dışkısından probiyotik kokusu gelince öyle oldu diye düşündüm
2 hafta sorun çıkarmadıysa dışkının bozulması probiyotikle alakalı değil demektir. Kısa sürede bu kadar bozulmaz probiyotik. Eski konuyu güncelleyin öyküsüne bakayım kuşun.

Entrobac probiyotik kötü kokar, dışkıda da kötü koku var anlaşılan. Zaten dışkı görüntüleri normal değil. Fazla mı su içiyor?
İçme suyu olarak ne veriyorsunuz?

Geri