Dün öğlen kuşumun suyuna entrobac koymuştum akşam 4 gibi geldiğimde dışkılarının beyaz olduğunu ve baya bi entrobac koktuğunu gördüm temiz su verdim o zaman acaba bozuldu mu yoksa normal mi öyle olması dışkı resmi https://hizliresim.com/c2pznb1
Yarım suluğa kaşiğin ucuyla koydum rengi hafif acik sari oldu alali bir ay oldu herhalde kilerde dolapta muhafaza ettimNe kadar suya ne kadar enterobac kattınız. Ve enterobacı ne zaman aldınız ve nasıl muhafaza ettiniz
Dün aldim pek düzelme yokProbiyotikli suyu aldınız değil mi önünden ? Dışkıda düzelme oldu mu ?
Probiyotikli su ne kadar süre kaldı kafeste ?Dün aldim pek düzelme yok
Saat 1 de koydum 4 de aldım dışkıyı farkedince 3 saat durdu bunlarda diskilarProbiyotikli su ne kadar süre kaldı kafeste ?
Evet 1 ay falan olmuştur herhalde iyileşeli ama onda da antibiyotik vs kullanmamıştık entrobrac da aslında yeni kullanmaya başladım işte 2 3 hafta verdim sorun yoktu bu sefer böyle oldu bende dışkısından probiyotik kokusu gelince öyle oldu diye düşündümKuşun hastalık öyküsü var mı hiç tedavi oldu mu ? En son ne zaman enteeobacı bırakmıştınız ? Dışkı bozulmasının enterobacla alakalı olacağını sanmıyorum. Eğer bozuk değilse tabi. Bozuk olsa bile bu kadar bozmaz diye düşünüyorum. Sizin başka bir konu vardı sanki ama inanın hatırlamıyorum öyküyü.
2 hafta sorun çıkarmadıysa dışkının bozulması probiyotikle alakalı değil demektir. Kısa sürede bu kadar bozulmaz probiyotik. Eski konuyu güncelleyin öyküsüne bakayım kuşun.Evet 1 ay falan olmuştur herhalde iyileşeli ama onda da antibiyotik vs kullanmamıştık entrobrac da aslında yeni kullanmaya başladım işte 2 3 hafta verdim sorun yoktu bu sefer böyle oldu bende dışkısından probiyotik kokusu gelince öyle oldu diye düşündüm