Soru sormaya geldim
Paylaşımcı Üye
Eski öneri konularında herkes Dizayme'i önermiş fakat artık önerilmediğini gördüm. Ne önerirsiniz?
Ben de probiacti bird sipariş ettim. Fakat içerisinde tuz ve şeker olduğunu gördüm. O yüzden bazıları önermiyor.Probiacti bird ya da kanatlı oil Prozim.
Ben kullanmıştım memnun kaldım. Kanatlı oil Prozim de güzel bir ürün, kullanabilirsiniz.Ben de probiacti bird sipariş ettim. Fakat içerisinde tuz ve şeker olduğunu gördüm. O yüzden bazıları önermiyor.
Laktoz kuşlara zarar vermez mi hocam?Doğal olarak yoğurt üstü yeşil suyunu öneririm
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Laktoz kuşlara zarar vermez mi hocam?
Laktoz problemli bir durum o yüzden kuslar için özel probiyotik kullanimi daha iyi olurDoğal olarak yoğurt üstü yeşil suyunu öneririm
Elektrolit amaçlı katılmışdır sorun olmaz.Ben de probiacti bird sipariş ettim. Fakat içerisinde tuz ve şeker olduğunu gördüm. O yüzden bazıları önermiyor.
Hocam dediğinizi anladım. Probiyotik olarak faydalı olduğunu biliyorum, doğal olarak kefir de kullanılır bazen. Fakat ben doğru bulmuyorum. Süte ve yoğurda göre daha az sayıda laktoz olsa da laktoz bulunuyor. Ve kuşlar laktozu sindiremez. Bazı insanlar bile laktozu sindiremiyor. Yaşlandıkça da Laktoz sindirme zorlaşır mesela. Yani ben kuşlarda önermiyorum. Doğal olarak kuru Maya kullanılabilir.Yoğurt değil, ev yapımı yoğurtlarda, yoğurttan ayrı ğzerine yeşil bi sıvı çıkar o sıvıyı alıp suyuna ekleyeceksiniz. Doğal probiyotiktir. Ben aylarca verdim çokta aktif kuştu maşallahı var çekoslavaktı.
Hocam dediğinizi anladım. Probiyotik olarak faydalı olduğunu biliyorum, doğal olarak kefir de kullanılır bazen. Fakat ben doğru bulmuyorum. Süte ve yoğurda göre daha az sayıda laktoz olsa da laktoz bulunuyor. Ve kuşlar laktozu sindiremez. Bazı insanlar bile laktozu sindiremiyor. Yaşlandıkça da Laktoz sindirme zorlaşır mesela. Yani ben kuşlarda önermiyorum. Doğal olarak kuru Maya kullanılabilir.
Laktozu muhabbet kuşlar sindiremez. Vermenizi önermem.Laktoz kuşlara zarar vermez mi hocam?