K Kaan Celal Yeni Üye Katılım 16 Ocak 2021 Mesajlar 14 Tepkime puanı 1 6 Mar 2021 #1 Arkadaşlar benim dişi muhabbet kuşum var fakat kilosundan uçamıyor. Ne yapmam lazım?
Y yao ako Onursal Üye Katılım 12 Ağu 2020 Mesajlar 2,462 Tepkime puanı 808 6 Mar 2021 #2 Kaan Celal' Alıntı: Arkadaşlar benim dişi muhabbet kuşum var fakat kilosundan uçamıyor. Ne yapmam lazım? Genişletmek için tıkla ... suyuna 2-3 damla limon damlatın.aspur yulaf gibi tohumları azaltın.yem markanız nedir?bol bol uçurmanızda lazım,hareket lazım.
Kaan Celal' Alıntı: Arkadaşlar benim dişi muhabbet kuşum var fakat kilosundan uçamıyor. Ne yapmam lazım? Genişletmek için tıkla ... suyuna 2-3 damla limon damlatın.aspur yulaf gibi tohumları azaltın.yem markanız nedir?bol bol uçurmanızda lazım,hareket lazım.
Recai SULAMİS Moderatör Yönetici Katılım 27 Eki 2019 Mesajlar 8,113 Tepkime puanı 3,042 6 Mar 2021 #3 haftada 2 kez tam dolu suluğa 4 damla limon ekleyin. Yemdeki aspur yulaf ve nijer tohumlarını azaltırsanız iyi olur. Bol bol da hareket etmesi gerek..
haftada 2 kez tam dolu suluğa 4 damla limon ekleyin. Yemdeki aspur yulaf ve nijer tohumlarını azaltırsanız iyi olur. Bol bol da hareket etmesi gerek..