Ahmet caliskan
Meraklı Üye
Sevgili üstad'larım dün akşam saat 9 gibi petshop yada akvaryumcu ya benzer bir yerden 1 adet limon rengi bir muhabbet kuşu aldım. Fakat bu gün öglen civarı kanadın da kan gördüm. Ucmasın diye kanadını cekmiş, petshop daki satıcı bana yavru diye satdı fakat kuşum ortalama 1 yaşında acil olarak ne yapmam gerekli suyuna vitamin kattım ek olarakda vitaminli mama dal darı kalsiyum vb gibi herşeyi ona sundum şu anda yemesi iyi durumda hareketlide cıvıl cıvıl ama kanaması ara sıra devam ediyor ne yapmam gerekli yardımlarınızı bekliyorum şimdi'den yardımcı olan arkadaşlarımdan ALLAH Razı olsun. Rabbim kim hayvana işkence ve eziyet ediyorsa ona aynı işkenceyi cektirsin. yazık hayvanlarada onlar aciz bakıma muhtaclar lütfen biraz daha duyarlı olalım inanın şeytan diyorki git adamın agzını burnunu dagıt ama adam yerine koyarlar işde... RABBİM KİMSENİN KALBİNDEN SEVGİ VE ŞEFKATİ EKSİK ETMESİN. YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM.
SON OLARAK FORUM KİRLİ LİGİ OLMASIN DİYE BİR KONU DAHA AÇMAK İSTEMEDİM.
Bir takım ayrı kafesde muhabbet kuşlarım var ve 2 gün önce yumurtladı lar 1 adet yumurta sanırsam 4 veya 5 adet daha yumurtluycak fakat dişi yuvalıga ara sıra girip cıkıyor. bu durum normal olarak duydum fakat yurmurtalarda bozulma olmaz demi olursa dişi o yumurtayı uzaklaşdırcak mı yavrulukdan saygılar.
-- MUHABBETKUSU.COM.TR; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 14:45 -->-> Daha önceki mesaj 13:19 --
Okuyup da yardımcı oldugunuz için sağolun. Gercek anlamda yardımcı olcak kimse yok galiba koskoca forumda...!
SON OLARAK FORUM KİRLİ LİGİ OLMASIN DİYE BİR KONU DAHA AÇMAK İSTEMEDİM.
Bir takım ayrı kafesde muhabbet kuşlarım var ve 2 gün önce yumurtladı lar 1 adet yumurta sanırsam 4 veya 5 adet daha yumurtluycak fakat dişi yuvalıga ara sıra girip cıkıyor. bu durum normal olarak duydum fakat yurmurtalarda bozulma olmaz demi olursa dişi o yumurtayı uzaklaşdırcak mı yavrulukdan saygılar.
-- MUHABBETKUSU.COM.TR; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 14:45 -->-> Daha önceki mesaj 13:19 --
Okuyup da yardımcı oldugunuz için sağolun. Gercek anlamda yardımcı olcak kimse yok galiba koskoca forumda...!
Son düzenleme: