Muhabbet kuşu kızgınlık yumurtası

Bet4141

Yeni Üye
Merhaba kuşum iki gün arayla iki kere kızgınlık yumurtası yaptı üstüne yattıktan sonra yumurtaları attık gün içinde çok hareketli çok keyifliydi şuan hasta gibi görünüyor alt kısmında hala şişlik var acaba tekrar bi yumurta mı gelecek https://hizliresim.com/5k05dog

Bu arada kafesinde sürekli Himalaya tuzu bulunurdu ama çok çok nadir kullanırdı ilk defa bugün bu kadar çok kullandığını gördüm daha önce ufacık yalar arkasından su içerdi hiç dönüp bakmazdı bir daha bugün bir iki kere gitti kıtırdattı ilgisi yüksekti

Selamun Aleykum banada yardım edebilecek biri varmi kizim bir haftadır poposu sis halsiz kafesten çıkmak istemiyor poposuna yumurta olup olmadığını bilmiyorum çok caresizim

Selamun Aleykum banada yardım edebilecek biri varmi kizim bir haftadır poposu sis halsiz kafesten çıkmak istemiyor poposuna yumurta olup olmadığını bilmiyorum çok caresizim
Merhaba yeni konu açıp kuşunuzun durumunu anlatan bi mesaj yazıp dışkısının fotoğraflarını atarsanız gördüklerinde yardımcı olmaya çalışırlar geçmiş olsun

Merhaba kuşum iki gün arayla iki kere kızgınlık yumurtası yaptı üstüne yattıktan sonra yumurtaları attık gün içinde çok hareketli çok keyifliydi şuan hasta gibi görünüyor alt kısmında hala şişlik var acaba tekrar bi yumurta mı gelecek https://hizliresim.com/5k05dog
Yumurta tekrar gelecek yüksek ihtimalle. Yumurtayı almayın üzerine yatsın boş olduğunu farkedene kadar. Bu şekilde yeniden yumurtlama dürtüsü olmaz bir süre.yuvalık yoktur muhtemelen kafeste ızgaralı alttlık varsa çıkarın tabana yumurtlasın ve üzerine yatsın. Calsiyum desteği verin ona.

Entrobac ve Gerwit-w var elimde yarın oilmix-s gelecek
Gerwit ve enterobacı karıştırarak verin yarım suluğa 6 damla gerwit mercimek tanesi kadar enterobac. Şimdi suluğunu alın 4 saat susuz kalsın sonra suyu hazırlayın. Yumurta yiyorsa yumurta haşlayın kaynadıktan itibaren 7 dakka pişmeli. Sonra kabuğunu soymadan 2 ye bölüp verin. Kabuğuyla birlikte verin yani.

Tamamdır hocam çok teşekkür ederim ikisini de yapacağım yumurtayı zaten size yazdığım sırada faydası olur diye ocağa koymuştum soğuduğunda veririm suluğu da alıyorum şimdi farklı bi durum olursa tekrar danışırım çok teşekkürler tekrar

Tamamdır hocam çok teşekkür ederim ikisini de yapacağım yumurtayı zaten size yazdığım sırada faydası olur diye ocağa koymuştum soğuduğunda veririm suluğu da alıyorum şimdi farklı bi durum olursa tekrar danışırım çok teşekkürler tekrar
İkisine de derken ? Eşi var mı ?

Tamam yanlış anlaşılma oldu. İkisini de yapın evet. Yarın da verin ilaçlı sudan. Bir süre haftada 2 kez vitaminli su verin.

Geri