Muhabbet kuşu kendini öldürmesi

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Elif_34
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Elif_34

Yeni Üye
Kuşum sabah vakti kafesin içinde en yüksek tümsekten kendini 2 kez aşağıya bırakıyor acı çekmişti tam anlayamadım elime aldım sevdim öptüm elimden gidip kafeste girdi sonra ben bir şey olmaz diye düşündüm tekrar yükseğe çıkıp kendini bırakmış ve bağırdığı için korktum uykudan uyandım baktım ölmüştü.

İlginç. Kuşunuzun en sonki halinin görseli videosu var mı? Son yaptığı dışkıların fotosu varsa atın. Hasta mıydı? Öğürme kusma vs?

Kuşum sabah vakti kafesin içinde en yüksek tümsekten kendini 2 kez aşağıya bırakıyor acı çekmişti tam anlayamadım elime aldım sevdim öptüm elimden gidip kafeste girdi sonra ben bir şey olmaz diye düşündüm tekrar yükseğe çıkıp kendini bırakmış ve bağırdığı için korktum uykudan uyandım baktım ölmüştü.
İnsan dışında hiçbir canlı intihar etmez. Mutlaka bir hastalığı vardı ve siz farketmediniz. Yüksek ihtimalle nörolojik bir etki yapan bir hastalıkmış.

İlginç. Kuşunuzun en sonki halinin görseli videosu var mı? Son yaptığı dışkıların fotosu varsa atın. Hasta mıydı? Öğürme kusma vs?
Dışkısı'nın resmi yok ama dışkısı gayet normaldi bu sabah 8:21 de öldü dün akşam gayet keyfi yerindeydi hiç bir sorun yoktu hasta olsaydı anlardım gayet sağlıklıydı

Geri