Kuşunuzun beyaz peçete üzerine yaptığı yeni dışkı resmini paylaşır mısınız?Merhaba geçen doktora gitmiştim karın şişliği için karnında boşluk var dedi ilaç vermişti şişmesi azaldı gibiydi tekrar şişti bu sorunu nasıl çözerim ve vitamin degerleri yüksek diyodu
Olur hocam paylaşayımKuşunuzun beyaz peçete üzerine yaptığı yeni dışkı resmini paylaşır mısınız?
Kuşunuzun beyaz peçete üzerine yaptığı yeni dışkı resmini paylaşır mısınız?
Atemfrei kullandım hocam çıp çıp diyodu kusma mı ögürmemi onu bilmiyorum yerken bişe galiba tuhaf sed çıkarıyordu çıp çıp sesi de baya düzelme var gibi tek sesi düzelmedi ayni. Düdük gibi ses çıkıyor resmen hocam ara sıra vik vik diyoDışkısı problemli gözükmüyor, öğürme, kusma hareketi var mı ? Hangi ilacı kullandınız
Ses için kekik çayı denediniz mi? İyi gelirAtemfrei kullandım hocam çıp çıp diyodu kusma mı ögürmemi onu bilmiyorum yerken bişe galiba tuhaf sed çıkarıyordu çıp çıp sesi de baya düzelme var gibi tek sesi düzelmedi ayni. Düdük gibi ses çıkıyor resmen hocam ara sıra vik vik diyo
Hocam onu denemedim doktora götürme ihtimali var çünkü karnı şiş uçarken yine çarpıp düşüyorSes için kekik çayı denediniz mi? İyi gelir
O zaman kesinlikle götürünHocam onu denemedim doktora götürme ihtimali var çünkü karnı şiş uçarken yine çarpıp düşüyor
WhatsApp dan konustum oda diyo akciğerde enfeksiyon başlangıcı olabilir dıyoO zaman kesinlikle götürün
Kursak veya akciğer muhtemelen. Ne önerdi pekiWhatsApp dan konustum oda diyo akciğerde enfeksiyon başlangıcı olabilir dıyo
Kafesle sıcak havada gotursem zararı olur mu hocam stresi sordu kuşun stresli oldugunu tam anlamıyorum normal dedim ama arada gozu kapalı kuş ısırma hareketi yapıyor sonra geçiyorO zaman kesinlikle götürün
Önermide serin havada getirin dediKursak veya akciğer muhtemelen. Ne önerdi peki
Doğru söylemiş, kuşu ekstra yorarÖnermide serin havada getirin dedi
Şırıngayla vermişti ismini bilmiyorumHangi ilacı vermişti ? Karnında boşluk var demesindeki kasıt nedir anlamadım
Tamamdır Peki sıcakta goturmek sıkıntı olurmu kuşu arabasız kafesiyleİlaç falan verirse ilaç ismini de öğrenin hem eski ilacın hem de yeni verdiği ilacın