böyle bir program uyguluyordum yaklaşık 1.5 senedir. Vitamini aldığım yer oluşturmuştu bu programı. Çok üzüldüm şu an bir şey olmaz değil mi. video ve fotoğrafta sizce nasıl sağlıksız durmuyor değil mi. Ben iyi yapıyorum diye düşünüyordum hep
![Frown :( :(](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f641.png)
yarım suluga 3 damla koyuyordum. Kusura bakmayın çok tuttum sizi çok soru sordum
Bu programı uygulamayın. Kuşunuzun üremesini mi istiyorsunuz Taubent e 50 niye aldınız? Onu vermeyin. Kızgınlığa sokar ve kuş kızgınlık yumurtası yapabilir. Taubenti çiftleştirmek istediğiniz zaman verirsiniz. Simdilik hiç vermeyin.
1. Hafta
Pazartesi Gervit-w, Salı sade su, Çarşamba Avidress plus hexenbier karışımı ,Perşembe Entrobac,Cuma sade su, Cumartesi Sedochol,Pazar calci-lux
2. Hafta
Pazartesi sade su, Salı Avidress plus,Çarşamba Entrobac,Perşembe sade su,Cuma Bt Amin Forte,Cumartesi sade su,Pazar sade su
3.Hafta
Pazartesi Gervit,Salı sade su,Çarşamba Avidress plus hexenbier karışımı, Perşembe probiyotik,Cuma sade su,Cumartesi Sedochol, Pazar calci lux
4. Hafta
Pazartesi sade su, Salı Avidress plus,Çarşamba Entrobac,Perşembe sade su,Cuma Bt Amin Forte,Cumartesi sade su,Pazar sade su
Probiyotik 50 ml suya 1 pirinç tanesi kadar eklenip karıştırılır (metal kaşık kullanmayın).
Gervit 50 ml suya 5 damla.
Sedochol 50 ml suya 10 damla.
Avidress plus 50 ml suya 5 damla.
Hexenbier 50 ml suya 20 damla.
Calci lux 50 ml suya 1.5 gr .