Muhabbet Kuşu İlişkisi

Hopelesss

Yeni Üye
Selam arkadaşlar muhabbet kuşumdan 1 hafta ayrı kalacağım bu süreç içerisinde kuş bana karşı yabanileşme gibi bir ihtimali var mı? Kuşum sadece bana karşı uysal. Örneğin evdekiler parmak uzatsa direk saldırıyor. Ben uzattığım zaman kur vs yapmaya başlıyor.

Selam arkadaşlar muhabbet kuşumdan 1 hafta ayrı kalacağım bu süreç içerisinde kuş bana karşı yabanileşme gibi bir ihtimali var mı? Kuşum sadece bana karşı uysal. Örneğin evdekiler parmak uzatsa direk saldırıyor. Ben uzattığım zaman kur vs yapmaya başlıyor.
Ben kuşumu yılbası dolayısıyla 4 gün yalnız bıraktım. Geldiğimde tüy dökümüne girmişti ve de beni baya özlemişti. Yabanileşme vs olmadı. Şuan dibimden ayrılmıyor:)

Yaşı, ne zamandır sizinle olduğu, kuşun karakteri, kurduğunuz iletişimin kalitesi burada belirleyici olur. Buna göre tepki de verebilir, özlediği için sevinebilir. Bunu denemeden bilemezsiniz.

Benim kuşum da öyle kur yapıyordu şimdi gram kur yapmıyo dişi'de aldım yumurtladı ama kur bile yapmıyodu çifleştceğini sanmam

1 haftadan bir şey olmaz sonrasında daha çok ilgilenirsiniz bağı kuvvetlendirirsiniz

Geri