Peki hocam bu ürünü haftada kaç gün vermem lazım ve moogold ürüne geçsem bi zararı olurmu100 ml suya 1 ml yani 20 damla.
50 ml içme suyuna 10 damla.
Suyun renginin değişmesi normal.
Ama 100 ml değil de 50 ml suya 10 damla katıp verin,100 ml suyu içemez hepsini .
Haftada 1 kez verebilirsiniz. Atemfrei kullanıldığı haftada başka takviye de verilebilir.Peki hocam bu ürünü haftada kaç gün vermem lazım ve moogold ürüne geçsem bi zararı olurmu
Ben 2 gün verdim bişey olmaz dimi hocamHaftada 1 kez verebilirsiniz. Atemfrei kullanıldığı haftada başka takviye de verilebilir.
Sorun olacağını düşünmüyorumBen 2 gün verdim bişey olmaz dimi hocam
Ben 2 gün verdim bişey olmaz dimi hoca
Çok tşkr ederim sagolun satıcıya soruyorumda ara sıra geç yazdığı için burdan sormak istedim birde hocam moorgol diye ilaç var mamayla karıştırılması lazımmış mama yapmasini bilmiyorum mama sipariş etsem o mama olurmu acabaSorun olacağını düşünmüyorum
Çok tşkr ederim sagolun satıcıya soruyorumda ara sıra geç yazdığı için burdan sormak istedim birde hocam moorgol diye ilaç var mamayla karıştırılması lazımmış mama yapmasini bilmiyorum mama sipariş etsem o mama olurmu acaba
Ordan aldım hocam gec cevap veriyorKullandığım bir ürün değil, Karadenizpetten aldıysanız Utku beye sorun
Geç de olsa çok ilgili cevap veriyor. Her detayı anlatan ses kaydı yolluyor genelde. Oldukça başarılıOrdan aldım hocam gec cevap veriyor