Muhabbet kuşu hırçınlaştı

trnexusofficial

Meraklı Üye
İyi akşamlar. Son zamanlarda muhabbet kuşum hırçınlaştı. Ben de o saldırıp elimi ısırmaya çalıştıkça ben de ona sert yaptım. Fakat şu an durum kötü. Ne yapabilirim?

SM-A500H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tepkiye karşılık tepkiden dolayı böyle olmuş olabilir. Size küsmüştür. Bol bol ilgi gösterin, sevin. Güven duygusunu yeniden sağlayın.

Onunla konuşun ona saygı gösterin ödül ve ceza yöntemi kullanabiirsin elini isirdiginda hayir diyerek kafese geri koy iatedigink yaptiginda odul vererek orn yulaf daldari verebilirsinkz

Onunla konuşun ona saygı gösterin ödül ve ceza yöntemi kullanabiirsin elini isirdiginda hayir diyerek kafese geri koy iatedigink yaptiginda odul vererek orn yulaf daldari verebilirsinkz
Sıkıntı şurda, bizimki kafese girmiyor. Sün keşfettim, paket hışırtısından korkuyor. Paketi hışırdatıp kafese girmesini sağlayabiliyorum. Diğer türlü kuyruğundan hareket etmesini engelleyip avuçlamam gerekiyor. Kafese giriyor, biraz ceza veriyorum, sonra kafese doğru elimi yaklaştırınca bağrıyor ısırmaya kalkıyor. Kapıyı açıyorum elimi uzatıyorum önce ısırıyor sonra eskisi gibi kur yapmaya devam

SM-A500H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Avuclayarak iceri almayin kuyruk ve baş kismina dokunmayin cok korkarlar birde kusunuzu korkutarak kafese alirsaniz kizabilir ve kusmebilir onun yerine acikmasini bekleyebilirsiniz yada tunek yardimiyla iceri alip afferim ogluma fln deyin

Kafese girmek istemiyorlar genelde, zorla sokulunca da böyle vakaalar olabiliyor. :)

Geri