Bu muhabbet kusunu sahiplenmek istiyorum ama bana çok durgun ve halsiz gibi geldi acaba bir hastaligi mi var durmaya pek hali yok neredeyse varsa ne gibi bir hastaligi olabilir
Popo kısmını çeker misin bi?
Maalesef fotograflar bunlar bu kusu almayi dusunuyordum daPopo kısmını çeker misin bi?
Maalesef fotograflar bunlar bu kusu almayi dusunuyordum da
Himm peki tesekkurlerFotoğraflarda normal duruyor. Bunlara bakarak sıkıntı yok gibi diyebiliriz.
TeseHep mi boyle duruyor kafeste de boyle mi yani yoksa o sırada öyle durduysa belki ürkmüş falan da olabilir ama çok profosyonel değilim hastalık konusunda diğer arkadaşlar da yardımcı olacaktır almaya gittiğinizde iyice kontrol edin popo kismini ishali falan var mi enerjisi nasil kanatlari düşük mu duruyor genel haline bir bakın yüzyüze bu fotoğraflarda gözume bir şey çarpmadi benim
Peki tesekkurlerHep mi boyle duruyor kafeste de boyle mi yani yoksa o sırada öyle durduysa belki ürkmüş falan da olabilir ama çok profosyonel değilim hastalık konusunda diğer arkadaşlar da yardımcı olacaktır almaya gittiğinizde iyice kontrol edin popo kismini ishali falan var mi enerjisi nasil kanatlari düşük mu duruyor genel haline bir bakın yüzyüze bu fotoğraflarda gözume bir şey çarpmadi benim