Tamam sebebi nedir biliyor musunuzKonu başlıklarında acil, lütfen, yardım ve önemli gibi kelimeler kullanmayınız. Açıklayıcı konu başlığı kullanınız..
Başlık düzenlendi.
Sürekli mi yapıyor yoksa 1 kereye mahsus mu oldu?Tamam sebebi nedir biliyor musunuz
benim kuşumda hapşırıyor arada bir sıkıntı olurmu genellikle yem yedikten sonraSürekli mi yapıyor yoksa 1 kereye mahsus mu oldu?
Sürekli mi yapıyor yoksa 1 kereye
Yeni saldım kafesten ve 2 olduSürekli mi yapıyor yoksa 1 kereye mahsus mu oldu
Bence onda sıkıntı yoktur yine de pek bilgim yok burnuna kaçıyor olabilirbenim kuşumda hapşırıyor arada bir sıkıntı olurmu genellikle yem yedikten sonra
Evet bi kaç dakika önce yaptı ve hızlı hızlı nefes aldı kuyruğu yamuk duruyorYemde toz varsa, kafes temiz değilse toz sebebi ile hapşırma olabilir. Yemler sürekli üflenerek kabukları temizlenmeli kafesinde temizliğine dikkat edilmeli.
Sürekli hapşırma tıksırma olursa yazın bakalım.
Kuşun bir fotoğrafını atabilir misiniz? Kuşların gün içinde bir kaç kere tıksırması anormal bir durum değil. Su içtiklerinde veya yem yedikerinde olabiliyor bazen.Evet bi kaç dakika önce yaptı ve hızlı hızlı nefes aldı kuyruğu yamuk duruyor
Kuşun bir fotoğrafını atabilir misiniz? Kuşların gün içinde bir kaç kere tıksırması anormal bir durum değil. Su içtiklerinde veya yem yedikerinde olabiliyor bazen.
Ama sık sık yapıyorsa durum değişir.