Bengisudeveci
Yeni Üye
Evet kemiği var yumurta vermeye calısıyorum her hafta ama bazen veremediğim oluyorNormal.Bazen böyle olabiliyor.Kafeste kalamar kemiği var mı ? ve kuşunuza haşlanmış yumurta veriyor musunuz ?
Evet kemiği var yumurta vermeye calısıyorum her hafta ama bazen veremediğim oluyor
Kaliteli b vitamini kullanmalısınız.Multivitamin kullanıyorsunuz değil mi?Aynı zamanda muhabbet kuşum uçamıyor, uzun kanat tüyleri dökülüyor fotoğraftaki gibi. Veterinere sordum ve her gün vitamin verin dedi.( daha once denedim bunu fakat etkisi kısa surdu vitamini her gun vermeyi bırakınca yine döküldü tüyü.) Onunla ilgisi olabilir mi ?
Evet multivitamin kullanıyorum. Avisol b vitamini aldım.Kaliteli b vitamini kullanmalısınız.Multivitamin kullanıyorsunuz değil mi?
Sabah Avisol b vitaminini verin 4 saat kalsın sulukta sonra suluğu güzelce yıkayın ve suluğa mutivitamin koyun.Kafeste bir tane sadece temiz su olan sulukta olsun.Suluğunuz 100 ml lik ise yarım olarak hazırlayın vitaminler ziyan olmasın.Evet multivitamin kullanıyorum. Avisol b vitamini aldım.
Çok teşekkür ederimmSabah Avisol b vitaminini verin 4 saat kalsın sulukta sonra suluğu güzelce yıkayın ve suluğa mutivitamin koyun.Kafeste bir tane sadece temiz su olan sulukta olsun.Suluğunuz 100 ml lik ise yarım olarak hazırlayın vitaminler ziyan olmasın.
Çok teşekkür ederimm