Muhabbet Kuşu Gagası Kaymış

Cici yeşil kuş

Yeni Üye
Merhaba muhabbet kuşum 10-15 gündür hastaydı bu süreçte çok yemek yemiyordu son 5 gündür filanda yem kabuğu göremedim hiç 3,4 tane farklı marka var ama yemiyor gaga vuruyor sanki yemek istiyor ama yiyemiyor gibi bugünde gagasının yanının kabuk gibi olmuş ve alt tarafı sağa doğru kaymış ne yapmamı önerirsiniz çevremde kuştan anlayan veteriner yok götüremiyorum mikostatin sürülebilir yazan var onu alıyım mı eczane den ve yemek yemiyor kemikleri çıktı ne yapim

Resim paylaşın hızlı resim comdan linki buraya yapıştırın

Dışkı resimlerini de paylaşın. Peçete üzerine yaptığı 4-5 dışkıyı

Daha önce de konu açmışsınız daha önce de hasta olduğunu söylemişsiniz. Kuşta tekrarlayan bir hastalık var ya da tedavi olmadığı için devam ediyor hastalığı.
Hangi şehirde yaşıyorsunuz? Kanatlı kliniği var mı araştırayım

Ayrıca kuş yemek yemezse çok dayanmaz. Biliyorsanız elle besleme maması ile günde 3-4 kez mama verin kursaktan. Bilmiyor iseniz petşopçu üretici vs varsa onlardan destek alın. Böyle giderse çok değil kuşu kaybedersiniz.

Son düzenleme:
İstanbul Anadolu yakası
Daha önce bir tanesine gittim anlamıyordu kuştan para almak için bakarım demişti

İstanbul Anadolu yakası
Daha önce bir tanesine gittim anlamıyordu kuştan para almak için bakarım demişti

Tamam var Anadolu yakasında.Vakit kaybetmeyin.

İstanbul Anadolu Yakası
Red Kit Pet ve Kuş Veteriner Kliniği,
GALAKSİ PET ve KUŞ VETERİNER KLİNİĞİ,
Ümraniye Vetumay Pet ve Kuş Veteriner Kliniği

Avrupa Yakasındakiler
Vetform Veteriner Alternatif Tıp Merkezi,
Şirinvet pet ve kuş veteriner klinik,
Meydanpark Pet Kuş Veteriner Kliniği

Son düzenleme:
Evde vazalin varsa gagasına vazelin sürün veterinere gidene kadar. Renk değişikliği olan yerlere bolca sürün. Mantarları boğsun.

Geri