MutluuymaZ
Yeni Üye
Arkadaşlar merhabalar evimize 1 hafta önce yeni bir dost aldık. Yavaştan ortama alistigini düşünüyorum nasıl elime alıştırabilirim neler yapmalıyım
Dün ufaktan elimi sabit tuttum ve 20 dk beklettim ancak naafileOnun en sevdiği yiyecekleri kullanarak elinize gelmeye teşvik edebilirsiniz. Yemekleri elinizde tutun ve kuşunuzun yaklaşmasını bekleyin. Ani hareketlerden kaçının. Yavaşça ve nazikçe yaklaşın.
Dün biraz fazla stres yapti ellemedim stres yaptıktan sonra bugünde hafif ishal olmuş bugünde aynı hareketleri sergilemelimiyim?sabırlı olup denemeye devam edin derim ilk başta ürkek yaklaşabilirler
Yeşillik vermiyorum suanlik alışınca vermeyi planlıyorum suyu da her gün değiştiriyorum bugün ishal olduğu için darı ve 5 damla limonlu yarım su verdim ishali atlatmasi içinstres yaptığı için ishal olmuş olması mümkün isterseniz deneyin ama gelmek istemiyorsa zorlamayın eğer yeşillik veriyorsanız iyice kurulamaya dikkat edin ishala yol açabilir suyunu da günlük değiştirirseniz iyi olur.
iyi yapmışsınız yakında ishali kesilirYeşillik vermiyorum suanlik alışınca vermeyi planlıyorum suyu da her gün değiştiriyorum bugün ishal olduğu için darı ve 5 damla limonlu yarım su verdim ishali atlatmasi için
Hayır,suyuna limon katılmaz.Basit ishal için probiyotik öneriyoruz.Yeşillik vermiyorum suanlik alışınca vermeyi planlıyorum suyu da her gün değiştiriyorum bugün ishal olduğu için darı ve 5 damla limonlu yarım su verdim ishali atlatmasi için
Elinizi 4-5 gün sadece kafes tellerine koyarak gösterin sakin ses tonuyla konuşun. Daha sonraki süreçte elinizi içine sokun elinizde yem veya sevdiği yiyecekleri verebilirsinizOnun en sevdiği yiyecekleri kullanarak elinize gelmeye teşvik edebilirsiniz. Yemekleri elinizde tutun ve kuşunuzun yaklaşmasını bekleyin. Ani hareketlerden kaçının. Yavaşça ve nazikçe yaklaşın.