A Algos Yeni Üye Katılım 16 May 2021 Mesajlar 12 Tepkime puanı 0 31 May 2021 #1 Muhabbet kuşum bana alışsın diye çok sık elimden yem yediriyorum elimden yem yemeye çok alışırsa yemliğinden yem yemeyi bırakırmı
Muhabbet kuşum bana alışsın diye çok sık elimden yem yediriyorum elimden yem yemeye çok alışırsa yemliğinden yem yemeyi bırakırmı
Nurullah İnci Emektar Üye Katılım 14 Kas 2017 Mesajlar 1,369 Tepkime puanı 743 31 May 2021 #2 Bir şey olmaz merak etmeyin. Kafeste yem varken hiçbir kuş sizin avcunuzu bekleyip aç kalmaz.
Mustafa bayrak Paylaşımcı Üye Katılım 2 Nis 2021 Mesajlar 437 Tepkime puanı 159 31 May 2021 #3 Algos' Alıntı: Muhabbet kuşum bana alışsın diye çok sık elimden yem yediriyorum elimden yem yemeye çok alışırsa yemliğinden yem yemeyi bırakırmı Genişletmek için tıkla ... Çok alıştırmanizi önermem bende olmuştu çünkü
Algos' Alıntı: Muhabbet kuşum bana alışsın diye çok sık elimden yem yediriyorum elimden yem yemeye çok alışırsa yemliğinden yem yemeyi bırakırmı Genişletmek için tıkla ... Çok alıştırmanizi önermem bende olmuştu çünkü