Selçuk YÜKSEL
Onursal Üye
Yanına bir yakışıklı alırsınız o zamanHiç dişi bakmamıştim. Dişi deneyimim olcak. Erkek daha tercihim di nasibimiz buymuş olsun![]()
Yanına bir yakışıklı alırsınız o zamanHiç dişi bakmamıştim. Dişi deneyimim olcak. Erkek daha tercihim di nasibimiz buymuş olsun![]()
Sizmi seçtiniz erkek diye sizemi verdiler. Bu kuş dişiArkadaşlar iyi günler dilerim. Yeni aldığım yavrunun cinsiyeti hakkında soru işaretlerim var.Erkek olduğunu düşünerek aldık. Sizlerde bakıp bilgi verebilirseniz çok sevinirim![]()
![]()
Yok biz seçmedik, erkek istediğimizi söyleyince verdiler.Sizmi seçtiniz erkek diye sizemi verdiler. Bu kuş dişi![]()
Dişi bu kuş. Bende erkek diye biliyordum yeni aldığım kuşu. Sonradan dişi olduğunu anladım. Hep erkek bakardım. Dişi ilk deneyimim olcak. Dişi de çok farklı bir his bence. Bakalım ilerleyen zamanlarda da böyle düşüncem miArkadaşlar iyi günler dilerim. Yeni aldığım yavrunun cinsiyeti hakkında soru işaretlerim var.Erkek olduğunu düşünerek aldık. Sizlerde bakıp bilgi verebilirseniz çok sevinirim![]()
![]()
Dişi nazlıdır erkege göre genelde biraz daha agresiftir. Her kuşun karakteri farklı tabi ama dişi kuşta güzel bir deneyim bu arkadaşın kuşuda sizinki gibi çok sevimli tüyü kadar ömürleri olsun ☺☺Dişi bu kuş. Bende erkek diye biliyordum yeni aldığım kuşu. Sonradan dişi olduğunu anladım. Hep erkek bakardım. Dişi ilk deneyimim olcak. Dişi de çok farklı bir his bence. Bakalım ilerleyen zamanlarda da böyle düşüncem mi![]()
Rica ederim.tabi illede erkek istiyorsanız değiştirin geç olmadanYok biz seçmedik, erkek istediğimizi söyleyince verdiler.
Çok teşekkür ederim cevabınız için
Çok teşekkür ederim.Aynen çok nazlı gerçekten de. Ama ne bileyim kıyamadım değiştirmeye.Dişi nazlıdır erkege göre genelde biraz daha agresiftir. Her kuşun karakteri farklı tabi ama dişi kuşta güzel bir deneyim bu arkadaşın kuşuda sizinki gibi çok sevimli tüyü kadar ömürleri olsun ☺☺
Çok teşekkür ederim.Aynen çok nazlı gerçekten de. Ama ne bileyim kıyamadım değiştirmeye.
Evet gidip değiştirdim petshop sahibi de dişi olduğunu fark edince değiştirip erkek kuş aldımRica ederim.tabi illede erkek istiyorsanız değiştirin geç olmadan
Rica ederim hayırlı olsunEvet gidip değiştirdim petshop sahibi de dişi olduğunu fark edince değiştirip erkek kuş aldım
Teşekkürler ilginiz için
Teşekkür ederim. Yağ için herhangi bir marka tavsiyeniz var mı?Evet erkek. Neem yağı edinip sürün genel olarak gagaya ve bağışıklığını destekleyecek takviyeler kullanın.
Kuşların sağlıklı ve verimli bir yaşam sürmeleri için vitamin, probiyotik ve diğer takviyelerin kullanımı büyük önem taşır. Ama kaş yapayım derken göz çıkarmamak adına dikkatli olunmalıdır. Bu süreçte, yağda ve suda çözünen vitaminler arasındaki farkları bilmek, takviyelerin uygun dozajını belirlemek ve sindirim sistemi dengesini korumak gereklidir.
Vitamin Takviyelerinin Kullanımı
Yağda Çözünen Vitaminler
A, E, D ve K vitaminleri vücutta depolanabilen ve yağda çözünen vitaminlerdir. Bu nedenle sık sık verilmesine gerek yoktur. Örneğin, iki haftada bir verilmesi bile yeterli olabilir...
- Selçuk YÜKSEL
- Cevaplar: 16
- Forum: Muhabbet Kuşu Bakımı ve Beslenmesi
Çalıkoğlu kullanıyorum memnunumTeşekkür ederim. Yağ için herhangi bir marka tavsiyeniz var mı?