Muhabbet Kuşu Burun Mantarı Tedavisi

ResurrectionOnur

Meraklı Üye
Arkadaşlar merhaba,

kuşumun burun çevresinde böyle bir oluşum oluştu. Önceleri kızıştığı için rengi değiştirdi sanıyordum ama geçmedi ve gittikçe büyüdü.

Eczane, veteriner veya petshop dan alıp tedavi edebileceğim bir ürün var mı?

Arkadaşlar merhaba,

kuşumun burun çevresinde böyle bir oluşum oluştu. Önceleri kızıştığı için rengi değiştirdi sanıyordum ama geçmedi ve gittikçe büyüdü.

Eczane, veteriner veya petshop dan alıp tedavi edebileceğim bir ürün var mı?

Mantar değil bu. Başka bir ismi vardı bunun hatırlamıyorum. Burunda kabuk bağlıyor. Buna kokusuz vazelin alıp günde bir iki defa sürün. Yumuşayıp atar diye düşünüyorum. Mantar olsa dahi vazelin iyi gelir...

Mantar değil bu. Başka bir ismi vardı bunun hatırlamıyorum. Burunda kabuk bağlıyor. Buna kokusuz vazelin alıp günde bir iki defa sürün. Yumuşayıp atar diye düşünüyorum. Mantar olsa dahi vazelin iyi gelir...
Hormonal bozukluk

Hormonal sıkıntıdan da olabileceği gibi parazit de olabilir. Ense damlası damlatın bir ihtimal işe yarar

Dönüşler için teşekkürler dostlar. Arada bir vazelin baby uygulamaya başladım kabuklu kısıma işe yarıyor gibi kabul küçüldü.

Dönüşler için teşekkürler dostlar. Arada bir vazelin baby uygulamaya başladım kabuklu kısıma işe yarıyor gibi kabul küçüldü.

Siz yine de tedbir amaçlı kuşa dış parazit damlası yapınız. Kanatlılara uygun parazit damlası alın veteriner hekimden,enjektöre çektirin 1 ml bile uzun süre yeterli olur.
İvermektin içerikli olsun damla.
Sonra kuşun ense tüylerini aralayıp derisine gelecek şekilde 1 damla damlatınız. 15 gün sonra 1 damla daha yapın ve banyo da yaptırmayın ilacın etkisi gitmemesi için.
Daha sonraları ise senede 1 kez 1 damla yapabilirsiniz. Veya 6 ayda 1 kez. Aslında kullandığınız ürüne göre de değişir.

Geri