Kuşunuzun yandan videosunu ve beyaz peçete üzerine yaptığı yeni dışkılarını paylaşır mısınız?Merhaba muhabbet kuşum sürekli azıni acip kapıyor kuyruk indirip kaldırıyor ses kısılması var ara sıra uyuyor nası tedavi edebilirim
Tabi olur hocam nasıl paylaşabilirimKuşunuzun yandan videosunu ve beyaz peçete üzerine yaptığı yeni dışkılarını paylaşır mısınız?
Cam açık uyuya kalmışım kapıda kapalıydı ondan mı bilmiyorumVideo yükleyin bakalım. Cereyanda mi kaldı?
Hangi siteden yapıp yüklüyorduk acabaVideo yükleyin bakalım. Cereyanda mi kaldı?
Streamble.comCam açık uyuya kalmışım kapıda kapalıydı ondan mı bilmiyorum
Hangi siteden yapıp yüklüyorduk acaba
Tamamdır tşkr ederimStreamble.com
Streamble.com
Site girdimde sponsor yok gibi hata verdiStreamble.com
Streamble.com
Seside çok kısıkStreamble.com
Streamble.com
Çok tşkr ederim sagol abiEczaneden iyot damlası alın çeyrek suluğa bir damla şeklinde 3 gün verin. Suyu hergün yenileyin. Gelişmeleri yazın
Hocam cam açık uyuya kaldım kapı kapalıydı bilemiyorumMuhtemelen solunum sorunu var. Cereyanda kaldı mı?
Şyot eksikliği olabilirmi peki hocamMuhtemelen solunum sorunu var. Cereyanda kaldı mı?
Camdan direkt hava akımı üzerine geldi mi? Usutmus gibi duruyor. İyot vermenizin bir zararı olmaz. Eğer üşütme varsa multivitamin verin. Gervit w var mı elinizde?Hocam cam açık uyuya kaldım kapı kapalıydı bilemiyorum
Gervit w var hocam bu hafta 3 ögün atemfrei vermiştim Çarşamba kadar gervit w versem sıkıntı olmaz dimi hocamCamdan direkt hava akımı üzerine geldi mi? Usutmus gibi duruyor. İyot vermenizin bir zararı olmaz. Eğer üşütme varsa multivitamin verin. Gervit w var mı elinizde?
Camın hemen yanında kuş hocam sogukda gelmiş olabilirCamdan direkt hava akımı üzerine geldi mi? Usutmus gibi duruyor. İyot vermenizin bir zararı olmaz. Eğer üşütme varsa multivitamin verin. Gervit w var mı elinizde?