Muhabbet Kuslarim Hk.

Hayri Cetin

Meraklı Üye
Arkadaslar Merhaba

Kuslarimin 2 gunde bir alt temizligi yem kontrolu su kontrolleri ve degiaimleri yapilmaktadir. Sari olan kus genelde yuvada ve erkek onu yuva icinde arada besliyor gibi ama ciftlestiklerine sahit olmadim. Bulunduklari yer evimin terasi gunluk sadece ben cikip 30dk konteollerini yapiyorum onun disinda kimse gelmiyor. Sizce durumlari nasil mavilerde bunlari kiskaniyor sanitim arafa kurlasiyorlar ama yuvaya girmek yok. Sari gun icinde sutekli girip cikiyor ve yuvayi kemiriyor kumlari eseliyor. Sizce yumurta yakin mi
P_20161123_163131.jpg
P_20161123_163144.jpg
P_20161123_163150.jpg
P_20161123_163157.jpg
P_20161123_163131.jpg
u

Bu arada mavi erkek kus arada gagasi ile disisine bakarak tellere gagasini vuruyor ve ikiside asiri gaga tasi vs kemiriyor.

Öncelikle maşallah kuşların çok güzel ortamda iyi,yuva hazırlığındalar bence sarılı çift olduğuna bırak yakında gelir yumurta ,diğerleride anlaşıyorlarsa yakında olur meraklanma,ben çok tecrübeli değilim üretim yapan dostlar daha iyi yorumlar yaparlar,birde çiftler varken başka çiftin arasına karton koyanlar oluyordu diğerlerini görmesin diye anlamadım onu,mineral bloğu gördüm aynısı bendede var çok sert sanırsam o papağanlar için çok sert muhabbetler pek dokunamıyor ona quik marka yanılmıyorsam,o markasın ufağı var yumuşak çabuk dağılıyor ondan al kahve rengi olanıda var, grit kum ve kalamar kemiğide kullanman gerekiyor olmassa olmazları.

Öncelikle maşallah kuşların çok güzel ortamda iyi,yuva hazırlığındalar bence sarılı çift olduğuna bırak yakında gelir yumurta ,diğerleride anlaşıyorlarsa yakında olur meraklanma,ben çok tecrübeli değilim üretim yapan dostlar daha iyi yorumlar yaparlar,birde çiftler varken başka çiftin arasına karton koyanlar oluyordu diğerlerini görmesin diye anlamadım onu,mineral bloğu gördüm aynısı bendede var çok sert sanırsam o papağanlar için çok sert muhabbetler pek dokunamıyor ona quik marka yanılmıyorsam,o markasın ufağı var yumuşak çabuk dağılıyor ondan al kahve rengi olanıda var, grit kum ve kalamar kemiğide kullanman gerekiyor olmassa olmazları.
Ilginize teşekkür ederim ama o bloğu bayan bayan kegiriyorlar ve kalamar kemiği dahil kafes eksiksiz insaAllah

Bugunki İzlenimlerim;

Sari olan disi surekli yuva ile ilgileniyor. Erkek yem yiyip onu besliyor surekli cok cok hareketliler.

Mavi olan disi yuvanin girisini kemiriyor iceri kontrol ediyor ama daha yuvaya girsigini gormedim. Erkek arada kur yapiyor ama daha sari yesil ciftim kadar degiller.

Acaba sari yesil ciftimden yakinda yumurta gelirmi erkek surekli disiyi besliyor.

İyi Hobiler...

Geri