Muhabbet kuşlarım bitişik duruyor neden

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan BulutX1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

BulutX1

Yeni Üye
Merhaba dostlar 3 muhabbet kuşum var 2 erkek 1 dişi 1 erkek aynı tünek te duruyor diğer erkek ve dişi birinirine bitişik duruyor neden böyle

"Elvis Presley - Love me tender" açın dinlesinler. Olan tek kalmış erkeğimize olmuş.

Şaka bir yana eş tutmuşlardır hocam. Kaç yaşında kuşlar? Bir de beslenme düzenleri nedir? Hangi tohumları ve yemleri tuketiyorlar, hangi takviyeleri veriyorsunuz? Eksikler varsa forumda yardımcı olacak bir çok arkadaş var.

Şaka bir yana eş tutmuşlardır hocam. Kaç yaşında kuşlar? Bir de beslenme düzenleri nedir? Hangi tohumları ve yemleri tuketiyorlar, hangi takviyeleri veriyorsunuz? Eksikler varsa forumda yardımcı olacak bir çok arkadaş var.
Merhaba biri 2 erkek diğer erkek 3 diğer dişi de 3 gold wings premium yem kullanıyorum hafta da bir sebze veriyorum dal darı da haftada 1 yada 2 çok yemiyorlar vitamin olarak petshop dan aldım elexus adlı multivitamin

Multivitamin ve multimineral almanızı tavsiye ederim. Bir de probiyotik ve b vitamini. Karadenizpette ve benzeri sitelerde bulabilirsiniz. Haricen aspur da verirseniz güzel olur. Daldarıyı ise porsiyon olarak düşünüp vermenizi tavsiye ederim. Her kuşa yarım daldarı gibi. O da haftada bir şeklinde olursa iyi olur. Sebzeden daha çok yumurta maması hazırlayıp vermeniz daha besleyici olur.

Geri