3tane yavruyu 2aylıkken sahiplendirdim fakat çok endişe ediyorum.doğdukları bu evi,kardeşlerini,anne ve babasını aralar mı? bu konularda muhabbet kuşlarındaki his nedir bilen birileri varsa ve paylaşırsa cidden çok memnun olacağım teşekkürler
3tane yavruyu 2aylıkken sahiplendirdim fakat çok endişe ediyorum.doğdukları bu evi,kardeşlerini,anne ve babasını aralar mı? bu konularda muhabbet kuşlarındaki his nedir bilen birileri varsa ve paylaşırsa cidden çok memnun olacağım teşekkürler
Doğru kişilere gittiklerini düşünüyorsanız kendinize sorun etmeyin ben dayımdan aldım kuşumu ve 1 ay 6 günlüktü yaklaşık 1.5 aydır bizde baya alıştı hiç sorun yaşamıyor başlarda itriyordu korkudan şimdi kapıyı açıyoruz pırpır uçup bize geliyor
evet çok güzel yerlere verdim.5tane olunca ilgimde ona göre bölünüyordu.şimdi onlarda daha çok ilgi görecekler fakat kafama hep takıldı.acaba sahiplendirmeseydimde kardeşleriyle hep birlikte mi olmak isterlerdi acaba diye.inşallah sizin kuşunuz gibi gittiklere yere hemen alışırlar.içime su serptiniz çok teşekkürler...