Özgün Arda KOÇ Yeni Üye Katılım 18 May 2020 Mesajlar 95 Tepkime puanı 9 8 May 2021 #1 Merakımdan soruyorum bir muhabbet kuşunun soluk borusuna bir ilaç veya herhangi bir su kaçarsa kuşta bir sorun olur mu?
Merakımdan soruyorum bir muhabbet kuşunun soluk borusuna bir ilaç veya herhangi bir su kaçarsa kuşta bir sorun olur mu?
Nurullah İnci Emektar Üye Katılım 14 Kas 2017 Mesajlar 1,369 Tepkime puanı 743 8 May 2021 #2 Kuşlarda memelilerdeki gibi bir yutak organı yok. Bu da demek oluyor ki soluk borularına bir şey kaçması imkansıza yakın.
Kuşlarda memelilerdeki gibi bir yutak organı yok. Bu da demek oluyor ki soluk borularına bir şey kaçması imkansıza yakın.
Özgün Arda KOÇ Yeni Üye Katılım 18 May 2020 Mesajlar 95 Tepkime puanı 9 8 May 2021 #3 Nurullah İnci' Alıntı: Kuşlarda memelilerdeki gibi bir yutak organı yok. Bu da demek oluyor ki soluk borularına bir şey kaçması imkansıza yakın. Genişletmek için tıkla ... Bunu bilmiyordum çok teşekkür ederim merak ediyordum acaba ne olur diye.
Nurullah İnci' Alıntı: Kuşlarda memelilerdeki gibi bir yutak organı yok. Bu da demek oluyor ki soluk borularına bir şey kaçması imkansıza yakın. Genişletmek için tıkla ... Bunu bilmiyordum çok teşekkür ederim merak ediyordum acaba ne olur diye.