Göz kırpma değil. Göz açıp kapamaya tepki veriyor. Ben size soruyorum siz bana ne anladım ben bu işten.O size göz kırpıyor sizde ona aynı şekilde karşılık veriyorsunuz neden böyle yapıyorsunuz bunun bir manası varmı ?
Göz kırpma değil. Göz açıp kapamaya tepki veriyor. Ben size soruyorum siz bana ne anladım ben bu işten.
Sayın moderatör bizde aptal değiliz. Çocuk gibi aa muhabbet kuşum bana gözünü aç-kapa yapıyor diye yazmadım. Günlerdir gözlemini yaptığım bir hareket. Yukarıda da yazdım uyurken zaten sürekli açıp kapıyor etrafı gözetlemek için. Bu söylediğim ayrı benim gözlemim. yukarıda Hatice hanım da farketmiş taklit olabilir.Kuşlarda belli aralıklarla göz açıp kaparlar. Siz yapıyorsunuz diye değil..
Teşekkürler, taklit olabilir çünkü ben yapınca yapıyor. Uyurken ki yaptıklarını kastetmemiştim. En canlı olduğu zamanda bile denedim taklit ediyor.bende deniyorum onu bana da yapıyor kuşlarım. bi nevi taklit gibi. bana alışkın olan erkeğim sürekli yapıyor, dişi alışkın olmadı halde oda yapıyor. çok oluyor forumda birinin kuşunda görmüştüm göz kırp diye eğitmiş yapıyodu kuş