Muhabbet Kuşunda Beyaz Dışkı Sorunu

beratarslan1030

Yeni Üye
Merhaba Bugün 1.5 yaşında Kızgın Erkek Muhabbet Kuşumun Yanına 1 Yaşında Kızgın Dişi Muhabbet Kuşu Aldım Eve Getirdim Erkek Kuşun Yanına Koydum koyduktan Sonra dışkı Kontrolü Yapıyım Dedim Beyaz Katı Bı Dışkı Yapmaya Başladı Acaba Nedeni Nedir Geldiğinden Beri Su Yem Dal Darı Koydum Dokunmadı Şuanlık bide bugün Kafesi Temizlerken Kafes Tülün İçine Baktım Bı Avuç Kadar Tüy Vardı Erkek Kuş Baya Kaşınıyordu Acaba Tüye mi Girdi Bide eş Tuttuğunu Nasıl Anlarız

Tüye girmiş büyük ihtimalle. Biraz zaman vermelisiniz. Eş tutma ihtimalleri var ama kesin değil. Bazen eş seçiyorlar. Dışkısını 3-4 gün sonra değerlendirmek daha doğru olur ilk iki gün dışkıları sorunlu olması normal kabul edilir. Probiyotik desteği verin onlara.

Tüye girmiş büyük ihtimalle. Biraz zaman vermelisiniz. Eş tutma ihtimalleri var ama kesin değil. Bazen eş seçiyorlar. Dışkısını 3-4 gün sonra değerlendirmek daha doğru olur ilk iki gün dışkıları sorunlu olması normal kabul edilir. Probiyotik desteği verin onlara.
Hm Anladım Zaten Dün Akşam Dal Darı Yedi Dışkının Rengi Siyah'a Döndü Zaten Röhnfiried Probiyotik Koydum Az Önce Bencede Erkek Tüye Girdi Ama Hareketli Yem Yiyor Öyle Halsizlik Flan Yok Dişi ve Erkek Kuşun Fotoğrafını Paylaştım
fjMZxH.jpg
gB30C.jpg

Dışkı resmini ve kuşun videosunu paylaşır mısın.

Geri