Merhabalar, 5 yaşında dişi muhabbet kuşum var. 6 gün önce hastalandı. Tüyleri kabarık bir şekilde tabana inmişti. ileri geri sallanıyordu. Çok kötü durumdaydı. Veterinerle telefonda görüştük. 5 gün boyunda Augmentin antibiyotiği azıcık kırıp suyla ezip sabah akşam verdik. Cumartesi gecesi son kez ilacı verdik. Suyuna multivitamin her zaman koyuyorum devam ediyorum. Yeminden yiyor. Dün de baya enerjikti. Ama hala kuyruğu yukarı aşağı hareket ediyor. Hızlı nefes alıp veriyor. Ve dün gece nefes alırken sesler çıkarıyordu. Antibiyotiğe devam etmeli miyim bilmiyorum. Ya da başka bir ilaç mı denemeliyim? Bu kadar antibiyotik kuşu yormaz mı?
Bir de gagasının sağ yanında bir şişlik oluştu. Eti görünüyormuş gibi. Bir fikri olan olur mu? Ne sürmeliyim? Fotoğraflarını eklicem. Fotoğrafta gagasının solunda.
5 yıl boyunca sadece bir kere ishal olmuştu onu da ishal ilacıyla kısa zamanda çözmüştük. Başka da hiç hasta olmadı.O yüzden bilgilerim sınırlı. Lütfen yardımcı olun.
Bir de gagasının sağ yanında bir şişlik oluştu. Eti görünüyormuş gibi. Bir fikri olan olur mu? Ne sürmeliyim? Fotoğraflarını eklicem. Fotoğrafta gagasının solunda.
5 yıl boyunca sadece bir kere ishal olmuştu onu da ishal ilacıyla kısa zamanda çözmüştük. Başka da hiç hasta olmadı.O yüzden bilgilerim sınırlı. Lütfen yardımcı olun.
Ekli dosyalar
Son düzenleme: