Fotoğraf atabilirmisiniz
Hastalık atlattığı için bira mayadı ve vitaminle destekliyorumVitamin veriyor musunuz
Kuş yeme Yeni düşmüş kuşcunun keseceğini sanmıyorumKesilmiş gibi duruyor
Normal tüylerini düzeltiyor şuana kadar anormal bişey görmedim ama tüyünü düzetlerken kepek gibi bişeyler dökülüyorsürekli tüyleriyle oynuyor mu? huysuzluğu var mı
Cevabınız için teşekkür ederim sonuçları yazarım buğdayı nereden bulabilirim birde tedavi kaç güne sonuç verir kuş uçamıyor çıkarınca çok tedirgin oluyor bende kafesine koyuyorum geriTuy problemi var kuşta b vitamini veriyorsan cok
Verme haftada 2 gün ver araya 2 3 gün normal
Su koy haftada 2 gün buğday cimlendirmesi ver ve sprey ile duş aldır her gün
ben de kendi papağanımda öyle sanıyordum ama kuş ağrıdan tüylerini koparıyormuş şu an yakalıkla dolaşıyor. Tavsiyem veterinere de göstermeniz. tabi uzun vadede düzenli verilen kaliteli bir ilaca tüyleri tepki vermiyorsaNormal tüylerini düzeltiyor şuana kadar anormal bişey görmedim ama tüyünü düzetlerken kepek gibi bişeyler dökülüyor
sirkeli duş rahatlatır ama dedim gibi değişim olmazsa bi gösterinAcaba tüyleriyle uğraşırken kepek gibi bişeyler neden düşer sirkeli duş iyi gelirmi
Tamam sağolunsirkeli duş rahatlatır ama dedim gibi değişim olmazsa bi gösterin
Muhabbet kuşumun sağ kanatındaki yeni çıkan tüyler gözüküyor ama solda daha tık yok bugün Bi tane tüysüz kök düşmüş bugün mama verdim kuşuma yerinde duramıyor çıkarınca da uçamıyor ve korkuyor ne yapsam bilemedimsirkeli duş rahatlatır ama dedim gibi değişim olmazsa bi gösterin
uçamaması normal. ben kendi papağanımdan örnek vereyim. tüylerini temizliyor sanırdım aldığımda bir kanadının yarısı yoktu. kaliteli b vitamini takviyesi yaptım ama bir türlü uzamadı. meğerse temizlemiyormuş ağrısı olduğu için koparıyormuş. Veteriner de french molt olduğunu söyledi. tabii ki sizin böyle olmayabilir ama tedbir amaçlı götürmenizi tavsiye ediyorum.Muhabbet kuşumun sağ kanatındaki yeni çıkan tüyler gözüküyor ama solda daha tık yok bugün Bi tane tüysüz kök düşmüş bugün mama verdim kuşuma yerinde duramıyor çıkarınca da uçamıyor ve korkuyor ne yapsam bilemedim
Kanatları uzayana kadar uçamaz çünkü uçuş kanatları eksikMuhabbet kuşumun sağ kanatındaki yeni çıkan tüyler gözüküyor ama solda daha tık yok bugün Bi tane tüysüz kök düşmüş bugün mama verdim kuşuma yerinde duramıyor çıkarınca da uçamıyor ve korkuyor ne yapsam bilemedim
Teşekkürler gelişme olursa yazarımuçamaması normal. ben kendi papağanımdan örnek vereyim. tüylerini temizliyor sanırdım aldığımda bir kanadının yarısı yoktu. kaliteli b vitamini takviyesi yaptım ama bir türlü uzamadı. meğerse temizlemiyormuş ağrısı olduğu için koparıyormuş. Veteriner de french molt olduğunu söyledi. tabii ki sizin böyle olmayabilir ama tedbir amaçlı götürmenizi tavsiye ediyorum.
Evet kanatlarını açınca yeni çıkan uçma tüyleri minik minik gözüküyordu ama şimdi dışarıdan bakınca normal kanatlı kuş gibi kanatları olmaya başladı uzaması lazım sadece sol kanatta daha bişey yok kuyruk tüyüde düzelmeye başlamış, eski kuşumu öldüren ishalide geçirmiş olmanın mutluluğu varKanatları uzayana kadar uçamaz çünkü uçuş kanatları eksik