Haydoşcuk Yeni Üye Katılım 25 Eyl 2021 Mesajlar 3 Tepkime puanı 1 25 Eyl 2021 #1 Selamlar muhabbet kuşumun gözünün altında bi kızarıklık var diğer kuşun ısırma ihtimali olabilir dün gece yoktu sabah gördüm acaba ne olabilir
Selamlar muhabbet kuşumun gözünün altında bi kızarıklık var diğer kuşun ısırma ihtimali olabilir dün gece yoktu sabah gördüm acaba ne olabilir
B Bahar Y. Onursal Üye Katılım 8 May 2021 Mesajlar 1,926 Tepkime puanı 800 25 Eyl 2021 #3 Bir yere çarpmıştır diye düşünüyorum, 2.attığınız fotoğrafta görünmüyor kızarıklık, önlem olarak terramycin göz merhemi sürebilirsiniz az bir şey
Bir yere çarpmıştır diye düşünüyorum, 2.attığınız fotoğrafta görünmüyor kızarıklık, önlem olarak terramycin göz merhemi sürebilirsiniz az bir şey
Haydoşcuk Yeni Üye Katılım 25 Eyl 2021 Mesajlar 3 Tepkime puanı 1 25 Eyl 2021 #4 Soran Kişi' Alıntı: Bir yere çarpmıştır diye düşünüyorum, 2.attığınız fotoğrafta görünmüyor kızarıklık, önlem olarak terramycin göz merhemi sürebilirsiniz az bir şey Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederimm
Soran Kişi' Alıntı: Bir yere çarpmıştır diye düşünüyorum, 2.attığınız fotoğrafta görünmüyor kızarıklık, önlem olarak terramycin göz merhemi sürebilirsiniz az bir şey Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederimm