resim yükleyin buraya.
Resim yuklenmemiş. Bu siteden yükleyin resim url’sini kopyalayıp yapıstırın paylaşın.Resim Yükle - Hızlı Resim Paylaş - Hızlı Resim
Hızlı Resim ücretsiz resim yükleme sitesidir. Yüklediğiniz resimleri internette arkadaşlarınızla, blogunuzda, web sitelerinde, forumlarda veya sosyal ağlarda paylaşabilirsiniz.www.hizliresim.com
Gözünün üzerinde beyaz bir leke var böyle küçük bir beyaz yeme benziyorBen gözünü net göremedm neyden şikayetçisiniz acaba?
https://hizliresim.com/m8zyr2 bu resimde en belirgin gözüküyorToz olabilir mi ? Bir se kafasını gömerek uyuması normal..Görmesinde sıkıntı var mı ? Herhangi bir kızarıklık ya da kaşınma..
Sağ olunEvet bişi var orda @Recai SULAMİS @Ahmet ASLAN bakarsa daha sağlıklk yorum yapıp öneride bulunabilirler.Geçmiş olsun.
O yem kabuğursa çok dikkatlice almak gerekir ever ama o yem kabuğu mu ?Yemi ordan alıp yandan çekin gözün resmini üstten net bişey söylemek olmaz
Genellikle kafasını gömüyor o yüzden en net bunu çekebildimYemi ordan alıp yandan çekin gözün resmini üstten net bişey söylemek olmaz
Yem kabuğu değilde bir yağa benziyorO yem kabuğursa çok dikkatlice almak gerekir ever ama o yem kabuğu mu ?
Bana yem kabuğu gibi geldi temiz bir peçete veya kulak çöpü ile alına bilirO yem kabuğursa çok dikkatlice almak gerekir ever ama o yem kabuğu mu ?
Ama yağa benziyor demiş ben bilemiyorum şimdi gözede zarar vermemek lazım ..Bana yem kabuğu gibi geldi temiz bir peçete veya kulak çöpü ile alına bilir
Yağ ise beni aşar o zamanAma yağa benziyor demiş ben bilemiyorum şimdi gözede zarar vermemek lazım ..
Dediğiniz gibi kuş yemi kabuğuymuş teşekkürler zorda olsa çıkarttık annemleYağ ise beni aşar o zaman