Yem yiyor havuç verdigim zaman az da olsa yiyor ha keza patateside o şekilde yiyor ne versem yiyor ishal yok hastalndigi ilk günde veteriner ateşi var demişti acaba geçmiş mıdır bilemiyorumPeki yem yememe kusma salya akintisi su icmeme gibi bir durumu var mi yavrunun
Veteriner in verdiği ilacı kullanıyordum 4 gundur yarın vitamin alacagim avisol olan kabartma şu ana kadar olmadı 3 gundur titremesi vardı bugün gitti titremesi yok denecek kadar azAcaba bağışıklık sıstemı düşmüş olabilir mi diye düşünüyorum. Ayriyetten tırnagında bır sıkıntı oldugunu soylemıstınız yanlış hatırlamıyorsam. Ayagını burktugu ıcın acı cekıyor bu acı da onun halsızlıgını etkılıyor olabılır. Bence kusunuz toparlancak ınsallah buna ınanıyorum. @Levent ACAR bey eğer müsaitse sizin kusunuzun durumunu okursa belkı o yardım edebilir. Keşke fazla bilgiye sahip olsam da yardım etsem. Bağışıklıgı dusmus olabilir cereyandan uzak tutun. Peki kusunuzda kuruma belirtileri var mı? Vitamın veriyor musunuz
Sizlerle konuşurken hasta olduğundan beri kuşum kafasını fotoları gibi tutup uyuyordu suan normal haliyle uyuyor bu da iyiye işaret olabilirmi@Ömercn anladım. Ya kusunuz bır yere takıldı tırnagında bır sıkıntı olusturdu ayagı ıncınmıste olabilir. Ben boyle dusunuyorum. Sukurler olsun ıshalı tıtremesı yavastan gecmıs bence kendını yavastam toparlauacaktır ben de bıraz arastırayım ne sıkıntısı olabılır dıye ona gore sıze donus yapacagım. Bagısıklık sıstemı dusuk olabılır bu aralar dıkkat etmek gerek.